Ipad almayı düşünsem en az kaçıncı nesil almalıyım

Yani Android apple ayrımım yok
İşimi görsün yeter sadece
tamamdır ozaman sana temiz bir Matepad 11.5 bulalım onu al keyfine bak hem kalemi hem klavyesi çok güzel memnun edeceğinin garantisini verebilirim yani :D

nerde çok rahat varmış düzgünmü temizmi hocam atarmısınız 9 nesil artık eskidi ve 10. nesil o fiyata icloud şifresi bilinmeyen tablet verirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

matepad 11.5 temiz bulursan 7.5-8 civarına kalem klavyesiyle beraber bulunabiliyor önerdiğim bir tablet 2023-2024 modelleri 2. elde uygun

apple bana kalırsa bu bütçede para tuzağı min 10. nesil mantıklı olur oda adamın bütçesini aşıyor hocam android tablet önersek daha uygun olur.
Android ikinci elde satılmaz alıcısı çok zor bulunur. 5 bine iPad 8. Nesil bile alsa seneye onu o civardan alacak birini daha rahat bulur.

Satma planı yoksa sorun yok ama ilk mesajda 6 aya satma gibi bir ifade var ona göre dedim.

Android ikinci elde satılmaz alıcısı çok zor bulunur. 5 bine iPad 8. Nesil bile alsa seneye onu o civardan alacak birini daha rahat bulur.

Satma planı yoksa sorun yok ama ilk mesajda 6 aya satma gibi bir ifade var ona göre dedim.
Evet
Öğretmenlik icin çalışıyorum
1 sene 6 ay sonfa atanırsam
Geri satabilirim

Tablet işini gorecekmiki 8. Nesil eski bir tablet ama cihaz eskidikce satilmasida zorlaşıyor onuda göze alın. Huawei Matepad da iyi kötü bi piyasa var uygun fiyattan alırsa satması zor olmaz ben 2 hafta civarı piyasasını takip ettim tabletin mesela piyasası 10k olan tableti 8.5k ya koyanlarınki hızlı gidiyordu. Yani doğru fiyattan alırsa satması kolay olur.

tamamdır ozaman sana temiz bir Matepad 11.5 bulalım onu al keyfine bak hem kalemi hem klavyesi çok güzel memnun edeceğinin garantisini verebilirim yani :D
Ama dediği gibi android de uygun güzel olursa
Alabilirim sorun olmaz gibi

Tablet işini gorecekmiki 8. Nesil eski bir tablet ama cihaz eskidikce satilmasida zorlaşıyor onuda göze alın. Huawei Matepad da iyi kötü bi piyasa var uygun fiyattan alırsa satması zor olmaz ben 2 hafta civarı piyasasını takip ettim tabletin mesela piyasası 10k olan tableti 8.5k ya koyanlarınki hızlı gidiyordu. Yani doğru fiyattan alırsa satması kolay olur.
Matepad 11 baktım 2 3 tane 6 7 civarına klavyeli bulunuyordu

hocam şimdi şöyle bi durum var sizin apple tarafında alabileceğiniz tabletler sayılı 8.Nesil var oda artık yaşını doldurmuş onu alsanız onuda satmanız zor olur. Yani tavsiyem satabileceğiniz seviyeden android tablet alın hem özellikleri açısından daha iyi olur daha rahat çalışırsınız.

hocam şimdi şöyle bi durum var sizin apple tarafında alabileceğiniz tabletler sayılı 8.Nesil var oda artık yaşını doldurmuş onu alsanız onuda satmanız zor olur. Yani tavsiyem satabileceğiniz seviyeden android tablet alın hem özellikleri açısından daha iyi olur daha rahat çalışırsınız.
Bana istanbul kayseri veya erzincandan bulabilir misiniz bende bakıyorum ama pek anlamıyorum

Ama dediği gibi android de uygun güzel olursa
Alabilirim sorun olmaz gibi

Matepad 11 baktım 2 3 tane 6 7 civarına klavyeli bulunuyordu
Android alınacaksa Tab S6 Lite 2022 veya 2024 (2020 den uzak durun) satışı kolay kullanımı rahat alınabilecek bir cihaz. Matepad çok önermiyorum Huawei cihazlarda Google uygulamaları banlı kaçak yollarla indirmek falan gerekiyor.

8. Nesil iPad’in donanımı baya sağlam bu arada hız olarak falan üzmez ama yıl olarak eski kalıyor cihazlar yıpranmış olabilir.

Hayırlı akşamlar simdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
1 haftadır tablet arıyorum Androidlere baktım 7 8 bine düzgün bisey bulamadim pek 1 2 tane vardı kararsız kaldım onlarlda
Ikinci el ipad almayı düşünsem kaçıncı nesil almalıyım en kotu 1 sene sonra veya 6 ay sonra satacak olsa.
En kötü hangi nesil daha iyi hızlı gider
Ipad iphone apple hic kullanmadım detaylarını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Bence mini 6dan başlanmalı en az ama bütçeye göre 9.nesil best

Android alınacaksa Tab S6 Lite 2022 veya 2024 (2020 den uzak durun) satışı kolay kullanımı rahat alınabilecek bir cihaz. Matepad çok önermiyorum Huawei cihazlarda Google uygulamaları banlı kaçak yollarla indirmek falan gerekiyor.
hocam kaçak yollarla indirilmiyor eklenti indiriliyor normal play storeden indirir gibi indirebiliyoruz

Bunun sıfırı 8 bin zaten yanında aksesuar veriyor diye aynı fiyata 2. Eli mantıklı değil bence. Sağlam bir pazarlıkla anca olabilir.
kalem 2.2k klavyesi 3k lira nesi mantıklı değil huawei paket şeklinde yolluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri