ipad pro bence daha rahat kullanırsınÜniversite için hangisi daha mantıklı olur? Bölüm peyzaj mimarlığı. Çok kararsız kaldım. Bu arada iki cihaz da M2 çipli.
O zaman ipad pro almanız daha sağlıklı ilerleyen zamanlarda klavyeli ipad kılıfı alıp laptop gibi kullanabilirsinizYaparım gibi gözüküyor. Şu anda hazırlık okuyorum. Tableti not almak için kullanıyorum.
Abim aklımı karıştırıyor. Mac bilgisayar sonuçta diyor. İstediğini yaparsın diyor, ama iPad bana çok pratik geliyor. Ama Mac kullanmadığım için Mac'e yorum yapamıyorum. Mac alırsam iPad 9 da olacak yanında, iPad Pro alırsam sadece Pro olacak.Magic keybord var ise zaten cevap net belli hocam
Bölüm hocasına yazdım. MacBook alman senin için daha iyi olur dedi. Mac öneriyorum dedi. Sanırım Mac alacağım.Yani mac'te yapıp ta İpad'te yapamayacağınız bir işlem yok , m2 oldukça güçlü bir işlemci her programı sorunsuz çalıştıracaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mac batarya ve port konusunda daha iyidir , magic keyboardsı olmayanlar için de klavyeli olarak geliyor zaten başka bir artısı yok mac pro 14 inç m2 kullanıyorum düşünüyorum ama gelmiyor aklıma