Hocam bence 868P LCD ekranlı cihaza 20K bayılma boşuna. IOS şart değilse tepe model Samsung S serisi on numara cihazlar alırsın. Zira 20K vereceğin cihaz, 11K'lık S20 FE'den kötü.
İlla alacağım dersen minimum 128GB al, 64 hayatta yetmez, şahsen bana 128 bile yetmiyor, 128'de hafiza kartı taktım o bile ucu ucuna yetiyor.
Dostlar biliyorum ki 11 model cihaza x2 fiyat biliyorum maalesef şuan ekonomik şartlar bunlar. Andorid bir cihaza kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum ki iPhone 12 mini bile çok pahalı.. İkinci elde almak istemiyorum mecburen buna gidiyoruz. Telefonun güncelleme alması bitene kadar kullanırım ki şuan 7 kullanıyorum.11'in devri geçeli çok oldu ki böylesi bir cihaz 16-18 bini kesinlikle hak etmiyor. S22 tercih etmeniz daha iyi olur.
Hocam androidden düşük yada orta seviye cihazlar kullandıysanız istememeniz normal lakin üst seviye cihazlar gerçekten güzel oluyor burda 11 değil 12 konuşsaydık 12 alın derdik ama 11 başta ekran olmak üzere günümüz özelliklerinden gerçekten yoksun görünüyor.Dostlar biliyorum ki 11 model cihaza x2 fiyat biliyorum maalesef şuan ekonomik şartlar bunlar. Andorid bir cihaza kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum ki iPhone 12 mini bile çok pahalı.. İkinci elde almak istemiyorum mecburen buna gidiyoruz. Telefonun güncelleme alması bitene kadar kullanırım ki şuan 7 kullanıyorum.
Hocam androidden düşük yada orta seviye cihazlar kullandıysanız istememeniz normal lakin üst seviye cihazlar gerçekten güzel oluyor burda 11 değil 12 konuşsaydık 12 alın derdik ama 11 başta ekran olmak üzere günümüz özelliklerinden gerçekten yoksun görünüyor.
Sınırları zorlayıp 13mini almak nasıl olur?
13 mini olabilir yapabiliyorsan eğer hem daha güncel hem özellik açısından cok daha üstün alabiliyorsan ve kücük telefon kullanırım diyorsan alabilirsin
Kücük olsada olur diyirsan 13 mini kücük sevmiyorsan 12 almak da iyi olur12 - 13mini arasındayım hocam şuan
Hocam bunu gidip orada bir deneyimleyeceğim. 13mini özellikler daha iyi geldi açıkçası. Ama tabi ekran oranı nasıl olacak onu kontrol etmek lazım.Kücük olsada olur diyirsan 13 mini kücük sevmiyorsan 12 almak da iyi olur