Neler Yeni

IPhone 11 arka batarya kapağı değiştirme

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
İnternetten baktım parça fiyatı 500 tl falan yaklaşık sizce bunu evde değiltirebilir miyim biraz kırıldı kılıf kullanıyorum ama görüntüsü hoşuma gitmiyor tamirciye verme konusunda da biraz isteksizim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,020
İsim
Sarp Yılmaz
İnternetten baktım parça fiyatı 500 tl falan yaklaşık sizce bunu evde değiltirebilir miyim biraz kırıldı kılıf kullanıyorum ama görüntüsü hoşuma gitmiyor tamirciye verme konusunda da biraz isteksizim
iPhone 8 ve sonrası arka kapak cam olduğu için değişim biraz sıkıntılı , su geçirmezlik yapışkanı oluyor apple'in açınca onu kaybedebilirsin.
garantin devam ediyorsa cihaz garanti dışı kalır açıldığını fark ediyorlar Apple Yetkili servisi.

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPhone 8 ve sonrası arka kapak cam olduğu için değişim biraz sıkıntılı , su geçirmezlik yapışkanı oluyor apple'in açınca onu kaybedebilirsin.
garantin devam ediyorsa cihaz garanti dışı kalır açıldığını fark ediyorlar Apple Yetkili servisi.
Hocam yenilenmiş cihaz olduğu için pek önemsemiyorum sıvı geçirgenliği de önemli değil benim için zaten dikkat ediyorum eğer başka bir hasar olmayacaksa kendim değiştirmek isterim tamircilere güvenmiyorjm

MeteHELP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mete
Hocam yenilenmiş cihaz olduğu için pek önemsemiyorum sıvı geçirgenliği de önemli değil benim için zaten dikkat ediyorum eğer başka bir hasar olmayacaksa kendim değiştirmek isterim tamircilere güvenmiyorjm
ısıtman falan gerekiyor aslında işlem basit youtubede tonlarca video var

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,020
İsim
Sarp Yılmaz
Bildiğim kadarıyla iPhone özel yıldız tornavida , ısı tabancası spatula gibi şeyler gerekebiliyor.
onun dışında mekanizmaya zarar vermezsen sorun olacağını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,176
Üyeler
172,199
Son üye
ahmetayhan877
Top Bottom