Neler Yeni

iPhone 11 için kulaklık bağlantısı nasıl oluyor?

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
Bildiğiniz üzere iPhone'ların üst modellerinde jack girişi yok. Evimdeki 3.5mm kulaklıkları kullanmak için ne yapmam lazım? Bluetooth falan kullanılıyor sanırım , bu bana uygun değil. Bu durum IOS'da nasıl? Android'de direkt jack girişi yoksa arakablo ile gayet hızlı çözebiliyorsunuz. Bluetooth olmadan bu işi gören bir kablo var mı? pahalı olmamak şartıyla.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Bildiğiniz üzere iPhone'ların üst modellerinde jack girişi yok. Evimdeki 3.5mm kulaklıkları kullanmak için ne yapmam lazım? Bluetooth falan kullanılıyor sanırım , bu bana uygun değil. Bu durum IOS'da nasıl? Android'de direkt jack girişi yoksa arakablo ile gayet hızlı çözebiliyorsunuz. Bluetooth olmadan bu işi gören bir kablo var mı? pahalı olmamak şartıyla.
iphonede'de öyle bir lightning-3.5 dönüştürücüsü var ki hocam.

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphonede'de öyle bir lightning-3.5 dönüştürücüsü var ki hocam.
Hocam lightning dönüştürücülerin çoğu bluetooth ile çalışıyor baktığım üzere bu da haliyle kaliteyi öldürür diye düşünüyorum. Orijinal aparatı dayanıksızmış ve pahalı.

sabri :c

80+
Hocam lightning dönüştürücülerin çoğu bluetooth ile çalışıyor baktığım üzere bu da haliyle kaliteyi öldürür diye düşünüyorum. Orijinal aparatı dayanıksızmış ve pahalı.
ne bluetoothu reis bildiğin şarj ettiğin yere takıyorsun onu 3.5mm jack a ceviriyor bluetootha ne gerek var ayrıca telefonun içinde varken

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
İster bu ister diğeri hocam istediğini tak çalıştır
IMG-233642212507720246.jpg
.
51JZ+js0zIL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Cihangir

80+ Gold
bunu alırsan 3.5 mm kulaklık kullanırsın

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne bluetoothu reis bildiğin şarj ettiğin yere takıyorsun onu 3.5mm jack a ceviriyor bluetootha ne gerek var ayrıca telefonun içinde varken
Hocam o kabloyu tanıması için bluetooth istediğini söylüyor herkes. Orijinali çok dayanıksız ve pahalı.

sabri :c

80+
Hocam o kabloyu tanıması için bluetooth istediğini söylüyor herkes. Orijinali çok dayanıksız ve pahalı.
öyle bir şey yok ayrıca orjinali dayanıksız olabilir ama ses kaybı olmadan vereceğini düşünüyorum
(sizin anlatmak istediğiniz şey galiba OTG desteği olup olmadığı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,940
Üyeler
172,754
Son üye
msrt
Top Bottom