Neler Yeni

İphone 11 vs Samsung S20

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
Arkadaşlar sadece hangisini seçtiğinizi yazar mısınız?Bu ikisi arasında kaldım.Nedenini yazmanıza çok gerek yok isterseniz yazın.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sadece hangisini seçtiğinizi yazar mısınız?Bu ikisi arasında kaldım.Nedenini yazmanıza çok gerek yok isterseniz yazın.
S20. Diğer açtığın konuda yazmıştım nedenini

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonların SAR değeri var. (Radyasyon Emilim değeri)15Dk konuşmada iPhone'da daha çok radyasyon yayıyor.
anladım çok mantıklı imiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama çok önemli değil benim için

Son düzenleme:

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
diğerinden güçlü olduğu için s20. diğer konuda belirtmiştim nedenleri

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
açıkçası s0 nin görüntüsünü beğenmiyorum nedense bana çirkin geliyor
Şimdi bu bütçede bir telefonda görüntüyü tabii ki istediği gibi olmasını ister fakat neticede 1 tl'yi de 1 milyon tl'yide bedava kazanmadığımız için, paranın hakkını vermesi lazım satın aldığın bir ürünün. İphone konusuna hiç girmek istemiyorum bana göre tam bi para tuzağı. Eskidendi o iphone en iyi, en stabil telefonu üretiyor mantığı. Şimdiki tüm android markaları iphone gibi stabil, akıcı telefonlar üretebiliyor. Özellik olarak s20 11'den kat kat daha iyi. Ayrıca s20 11'e göre daha ucuzken ben şimdi hangisini alayım? ***** değilsem tabikide s20 alırım :D Onun için sana tavsiyem s20 yana dostum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
Şimdi bu bütçede bir telefonda görüntüyü tabii ki istediği gibi olmasını ister fakat neticede 1 TL'yi de 1 milyon TL'yide bedava kazanmadığımız için, paranın hakkını vermesi lazım satın aldığın bir ürünün. İphone konusuna hiç girmek istemiyorum bana göre tam bi para tuzağı. Eskidendi o iphone en iyi, en stabil telefonu üretiyor mantığı. Şimdiki tüm android markaları iphone gibi stabil, akıcı telefonlar üretebiliyor. Özellik olarak s20 11'den kat kat daha iyi. Ayrıca s20 11'e göre daha ucuzken ben şimdi hangisini alayım? ***** değilsem tabikide s20 alırım :D Onun için sana tavsiyem s20 yana dostum :)
ama 11 kullananlar gayet mutlu

Top Bottom