Neler Yeni

iphone 12 mi ? samsung s21 mi ? hangisini almalıyım

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
iphone ların bataryası samsunglara göre düşük iphone 12mini almayacaksan iphone 12 çok iyi bir seçim çünkü iphonların yazılım güncellemeleri 5-6 yıl gidiyor samsunlarda ise 3.yıldan itibaren güncelleme almıyor şahsen bende iphone xr var 1 yıldır kullanıyorum oyunumuda oynuyorum çok rahat haberin olsun
Mühim olan bataryanın sadece sayısal olarak değil yazılım olarakta desteklenmesi. İOS yazılım kısmında iyi ve bionic işlemciler güç tüketimi konusunda da iyi oldukları için aradaki sayı farkını kapatıyorlar.
Screenshot_4.png

S21- 10 Saat 38 dakika
İphone 12- 10 saat 10 dakika, arada büyük bir fark yok.

iphone 12 veya samsung s21 alacağım 128 gb olacak günde en fazla 2 saat falan oyun oynuyorum telefonda şu ana kadar hep samsung kullandım ama iphone 12 nin tasarımı ve ekranı beni benden alıyor lakin iphone 12 de diğer serilerden duyduğumuz gibi ısınma sorunu varmı bilmiyorum arkadaşımda iphone 7 vardı ilk çıktığında almıştı onunki 1 2 el oyundan sonra çok ısınıyor ve 5 10 dk soğuması için beklemesi gerekiyor acaba iphone 12de de böyle bir sorun var mı bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi ona göre düşüneceğim ya da bu telefonlardan birini kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi ?Siz olsanız hangisi alırdınız?
Kullanıcıların İphone 12 yada 12 Pro ile ilgili ısınıyor şeklinde geri dönüş yaptığını kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz. İphone 12 kullanan birini bulup ona ısınma konusu sorarsanız daha sağlıklı bilgi elde edebilirsiniz. Reddit'de bir kullanıcı ısınana telefonunu iade edip yenisini aldığında ısınma sorunun olmadığını söylemiş sizde bir sorun ile karşılaşırsanız cihazı iade edersiniz.
Ben tercihimi kesinlikle İphone 12'den yana kullanırdım.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
12 al 7 yıl rahat kullan android telefona bulaşılmaz(şuan elimde s6 edge var 5 yıl önceki amiral gemisi kasım kasım kasılıyor)
7 yıl rahat kullanamaz. 4 yıl rahat kullanır, geri kalan 3 sene "sadece" kullanır.

iphone 12 veya samsung s21 alacağım 128 gb olacak günde en fazla 2 saat falan oyun oynuyorum telefonda şu ana kadar hep samsung kullandım ama iphone 12 nin tasarımı ve ekranı beni benden alıyor lakin iphone 12 de diğer serilerden duyduğumuz gibi ısınma sorunu varmı bilmiyorum arkadaşımda iphone 7 vardı ilk çıktığında almıştı onunki 1 2 el oyundan sonra çok ısınıyor ve 5 10 dk soğuması için beklemesi gerekiyor acaba iphone 12de de böyle bir sorun var mı bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi ona göre düşüneceğim ya da bu telefonlardan birini kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi ?Siz olsanız hangisi alırdınız?
Ben alacak olsam 12 alırdım.

Avolay

80+ Gold
Samsung Avrupada alınmaz Iphone 12 alın hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,610
Üyeler
167,167
Son üye
archanqel72
Top Bottom