Neler Yeni

Iphone 12 Mini Hücresel Veride Isınma

lumyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan ŞİŞMAN
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi 12 mini telefonumu yaklaşık 2 senedir kullanmaktayım hücresel veri kullanırken hep ısınıyordu son zamanlarda bu ısınmanın arttığını hissettim ve olaya bir el attıp araştırmaya koyuldum lakin başaralı bir sonuçtan ziyade forumlarda kullandığım oparatörün bu sorunuyla ilgili bir popülaritesnin olduğunu fark ettim. Kendimi bildim bileli bu hattı kullanıyorum 10 yıl belki daha fazla o yüzden diğer hatlar ile kıyas yapamıyorum. instada gezerken eğer hücresel veri acıksa geçmiş olsun gidip yumurtamı sucuğumu hazırlıyorum üstüne dök pişir. Yarım saat yüksek grafikli bir oyun oynadığımda bu kadar ısınmıyor. Kısacası telefon görüşmelerim veya hücresel veri kullanımım telefonu aşırı şekilde ısındırtıyor daha önce yaşamış arkadaşlardan veya bilgili arkadaşlardan yardım taleb ediyorum. (fiziksel hat kullanıyorum)
düzeltme: Vodafone kullanıyorum

Son düzenleme:

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Operatör olarak hangi Operatörü kullanıyorsunuz.
İphone 12 mini kullanan arkadaşlar ona göre yorumlar en azından.

lumyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan ŞİŞMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsmini vermek istemedim forumda sorun olmasın diye ama Vodofone kullanıyorum

34byk21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Muhammed
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi 12 mini telefonumu yaklaşık 2 senedir kullanmaktayım hücresel veri kullanırken hep ısınıyordu son zamanlarda bu ısınmanın arttığını hissettim ve olaya bir el attıp araştırmaya koyuldum lakin başaralı bir sonuçtan ziyade forumlarda kullandığım oparatörün bu sorunuyla ilgili bir popülaritesnin olduğunu fark ettim. Kendimi bildim bileli bu hattı kullanıyorum 10 yıl belki daha fazla o yüzden diğer hatlar ile kıyas yapamıyorum. instada gezerken eğer hücresel veri acıksa geçmiş olsun gidip yumurtamı sucuğumu hazırlıyorum üstüne dök pişir. Yarım saat yüksek grafikli bir oyun oynadığımda bu kadar ısınmıyor. Kısacası telefon görüşmelerim veya hücresel veri kullanımım telefonu aşırı şekilde ısındırtıyor daha önce yaşamış arkadaşlardan veya bilgili arkadaşlardan yardım taleb ediyorum. (fiziksel hat kullanıyorum)
kanka telefonu hücresel veriye aldıgın zaman ekstra güç harcar operatör veya telefon ile bi alakası yok normal yani sıkma canını

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Mobil veride daha çok ısınması normal ama el yakması normal değil. iPhone SE 2020 ile uzun süre Vodafone kullandım ve evde internet yok gibi bir şey olduğu için neredeyse hiç WiFi kullanmadım. Ciddi bir ısınma olmadı, ama WiFi ye göre pili su gibi emiyor...

lumyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan ŞİŞMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim biraz daha araştıracağım bir gelişme olursa haber vereceğim

Top Bottom