Neler Yeni

İphone 12 zamlı fiyatından alınır mı

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
bütçe de sıkıntı yoksa kesinlikle alınır
bende 13 pro alıcaktım parayı denkleştirdim fakat fiyat arttı ne yazıkkı
biraz beklemede kalıcam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ayn en iyisi diyordum ama kullandıkça anladım 13 aldım o kadar da beni etkilemedi belki ben fazla kullanmadığım için telefonu bilmiyorum fark etmedi bana gitti 15800 TL param :)
Açık konuşalım. İnsanların sana gösterdiği değerin artacağını düşündün ama değişen bir şey olmadı. Telefonun da %100 performansını kullanamadın ve paranın boşa gittiğini düşündün.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kanka birde bu kredi çekmişti telefon almak için ahshabshsbab dediği şeyle tersliğine bakar misin
Bana zararı olmadı maddi olarak şuan satsam bile param kalıyor ekstra ama ne bilim bence verilmez ya bu paralar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık konuşalım. İnsanların sana gösterdiği değerin artacağını düşündün ama değişen bir şey olmadı. Telefonun da %100 performansını kullanamadın ve paranın boşa gittiğini düşündün.
Alakası yok ben gösteriş için almadım bunu herkesin üstünede yemin edebilirim uzun ömürlü olsun diye almıştım ama 15800 bile çok geldi kullandıkça anladım

Yani iPhone tamam çok iyi sağlam ama o kadar para verilmez ben bunu anladım sizde alırken 2 kez hatta 3 kez düşünün

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Bende beklemede kalma düşüncesindeyim ama bunu düşündüğümde en son 1500 lira zam geldi hemde üzerine 2-3 ay daha beklesem galiba 19999 gibi bi fiyat çekecek iPhone 12 için

Peki sizce dolara bağlı dedikleri bu zam ilerde dolar düşsede düşüceğini de sanmıyorum ama Apple indirime gider mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,153
Üyeler
167,066
Son üye
mbk8
Top Bottom