Iphone 13 almayi dusunuyorum fakat mediamarkt veya vatan veya teknosa gibi yerlerde 16300 e almak mantikli mi yoksa hepsi burada n11 veya trendyoldan mi almak mantikli trendyol hepsi burada veya n11 de 15300e bulunabiliyor.
Ben n11’den iPhone 11’i sorunsuz gelmişti.Iphone 13 almayi dusunuyorum fakat mediamarkt veya vatan veya teknosa gibi yerlerde 16300 e almak mantikli mi yoksa hepsi burada n11 veya trendyoldan mi almak mantikli trendyol hepsi burada veya n11 de 15300e bulunabiliyor.
Suan biraz pahali mavisi 15300 e filan duserse alirim bakalimEn ucuz yer olan Trendyol'daki satıcı Gürgençler Apple zaten. Güvenilir.
Apple'ın yetkili satıcısı.
iPhone 13 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPhone 13 128 GB fiyatları 36.249,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 13 128 GB özelliklerini incele, 212 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
12 pro ile 13 arasinda pil farki var nerdeyse 1.5 2 saat kadarben n11 e bir türlü ısınamadım bu arada 13 alacağınıza 12 pro alın
12 pro 18300 ona onu verene kadar 13 pro alirim ama gerek yok o kadara 3. Kamerasini kullanmayacam onun haricinde cok bir fark yok gorunus harici ilerde 14 veya 15 cikinca degisirsem ozaman belki pro modellerine bakabilirimben n11 e bir türlü ısınamadım bu arada 13 alacağınıza 12 pro alın
illa troydan almanıza gerek yok sahibinden de bir çok 0 satan yer varSuan biraz pahali mavisi 15300 e filan duserse alirim bakalim
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 pro ile 13 arasinda pil farki var nerdeyse 1.5 2 saat kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 pro 18300 ona onu verene kadar 13 pro alirim ama gerek yok o kadara 3. Kamerasini kullanmayacam onun haricinde cok bir fark yok gorunus harici ilerde 14 veya 15 cikinca degisirsem ozaman belki pro modellerine bakabilirim
Evet birim olaral bakinca dogru cok pahali. Benim alma sebeplerimden bi kaci su sekilde suanki android telefondaki islemcilerde isinma sorunlari v.s oluyor genel olarak + yazilim guncellemesi az oluyor + aldiktan 5 6 ay sonra fiyati baya dusuyor en onemli sebebide bu binevi apple deger kaybetmiyor veya az kaybediyor ondan aliyorum birde telefon iyi yani buda bir gercek ama tabi az parada degil desigin gibi verilir mi kisiden kisiye gore degisir. Ekrani kirsan 5 k gidiyor diye biliyorum ☺Bende 13 alacağım parayı toparladım ama bir türlü bu fiyatı veresim gelmiyor 15 bin birim be abi