Neler Yeni

Iphone 13 kasım indirimleri.

oguztfn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuzhan tulan
Arkadaşlar şuan iphone 13 hepsiburada premim ile 34.000 liraya düştü. Kasımın 13 üne geldik fiyatı artmaya başladı
Kasımın sonlarına doğru düşermi veya indirim olurmu? Geçen senelere göre analiz edenler varsa söylediler misiniz?

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
Arkadaşlar şuan iphone 13 hepsiburada premim ile 34.000 liraya düştü. Kasımın 13 üne geldik fiyatı artmaya başladı
Kasımın sonlarına doğru düşermi veya indirim olurmu? Geçen senelere göre analiz edenler varsa söylediler misiniz?
33.500 tl ye kadar indi ama daha iner mi bilmem ama inmez

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bu indirim olayı daha çok arz talep meselesi. genel olarak şuana kadar 1-2 güzel indirim gördük. eğerki satışlar olmazsa ve %10 luk indirimleri kullanıcıları tatmin etmezse kasım sonu-aralık başı gibi fiyatlar düşebilir. tüccar 6ay-1 yıl lık ürünleri elinde tutmayı sevmez(teknoloji ürünleri için geçerli)

oguztfn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuzhan tulan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu indirim olayı daha çok arz talep meselesi. genel olarak şuana kadar 1-2 güzel indirim gördük. eğerki satışlar olmazsa ve %10 luk indirimleri kullanıcıları tatmin etmezse kasım sonu-aralık başı gibi fiyatlar düşebilir. tüccar 6ay-1 yıl lık ürünleri elinde tutmayı sevmez(teknoloji ürünleri için geçerli)
Iphone 13ün satışının azalacağını düşünmem ayrıca hayatta %10 indirim yapmazlar benim tahminim yaparlarsa %5olur. 30 a falan düşer sanıyordum fiyatı artmaya başladı

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Iphone 13ün satışının azalacağını düşünmem ayrıca hayatta %10 indirim yapmazlar benim tahminim yaparlarsa %5olur. 30 a falan düşer sanıyordum fiyatı artmaya başladı
mantık o işte satışı olan bi ürüne indirim zor yaparlar.lapet arttıkça fiyat artar her zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,284
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones