iPhone 13 Kılıf ve Aksesuarları - Spigen
iPhone 13 kılıf, ekran koruyucu ve tüm cep telefonu aksesuarları için tek Marka Spigen! Ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile spigen.com.tr'dewww.spigen.com.tr
Güzel seçenekler var aslında ben şuan cevap gelmedi 1 ay kullandım en son gittim toplam 280 tl ye telefoncudan taktırdım hem arka hem ön içinaynı durumda kaldım herhangi bir telefoncudan ikisini almak internete göre daha ucuza geliyo kılıfı 150 civarına fena olmayan bir şey alıp kalanla da spigen ekran koruyucu aldım senle aynı bütçeye denk geldi
hocam kalite vb önemsizse telefoncudan alın tabi ama o kadar paraya verseydim spigenden kaliteli bir şey alırdım şahsen.Güzel seçenekler var aslında ben şuan cevap gelmedi 1 ay kullandım en son gittim toplam 280 TL ye telefoncudan taktırdım hem arka hem ön için
Ama çok işe yarayacağını düşünmüyorum .
Set olur sadece ekran da olur ayrı ayrı link te alabilirim parasını geçtim 28k verdiğim şeyin ekranı çizilsin istemiyorum bi kılıf aldım gerçekten güzel ama çok basit vursam kırılacak sert ama ince .
Arka için gerek yok bence genelde kılıfların içi artık kadife oluyor , bu magsafe kılıfların sahteleri cidden parasına göre baya kaliteli oluyo ama telefon köşeli olmasına rağmen biraz kalın oluyo kullanım az da olsa zorlaşıyo tercih sana kalmışGüzel seçenekler var aslında ben şuan cevap gelmedi 1 ay kullandım en son gittim toplam 280 TL ye telefoncudan taktırdım hem arka hem ön için
Ama çok işe yarayacağını düşünmüyorum .
Set olur sadece ekran da olur ayrı ayrı link te alabilirim parasını geçtim 28k verdiğim şeyin ekranı çizilsin istemiyorum bi kılıf aldım gerçekten güzel ama çok basit vursam kırılacak sert ama ince .