Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,133
Parası varsa, sıkışmayacaksa alsın ama bana göre bu kadar para verilmezKuzenim telefon alacak taksitle bir şekilde ayarlamış fazla bişey yapmayacak telefonda uzun yıllar gitsin diyor aklında bu var sizce gerek var mı buna bu kadar para vermeye
küçük isterse mini bile yeterli olur. 7-8 yıl gider.pro yeterli olur. max çok büyük olduğu için tablet gibi duruyor.
Söyledim para tuzağı dedim bir kere alıp 8-9 sene kullanıcam diyoriphone 13 alıp satan sen değil miydin ? sen söyle.
Ben ihtiyaç tan sattim bu arada yoksa mükemmel cihazdi ama çok pahalı buiphone 13 alıp satan sen değil miydin ? sen söyle.
Para tuzağı ne alakaSöyledim para tuzağı dedim bir kere alıp 8-9 sene kullanıcam diyor
para tuzağı değil sadece dolar kuru yüksek ve sayın devletimiz telefonun yarısı kadar vergi kesiyor.Söyledim para tuzağı dedim bir kere alıp 8-9 sene kullanıcam diyor
Post automatically merged:
Ben ihtiyaç tan sattim bu arada yoksa mükemmel cihazdi ama çok pahalı bu
Oda uzun yıllar istiyor ama çok para be bende 13 vardı satmak zorunda kaldım ödeme yapmak 15800 e almıştım o zaman bile bana çok gelmiştiParası varsa alsın, epey götürür o telefon.
şöyle düşün orta seviye telefonlar 7k-8k civarı bu telefon 27k onlar 4 yıl götürüyorsa bu 10 yıl civarı götürür. bence alınır ya. iphone üzmez. paran varsa al .Oda uzun yıllar istiyor ama çok para be bende 13 vardı satmak zorunda kaldım ödeme yapmak 15800 e almıştım o zaman bile bana çok gelmişti