Neler Yeni

İPhone 13 Sürekli Wifi Kesiliyor.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Akif Erdem
Merhabalar son günlerde telefonumun Wi-Fi'i sürekli ekran kapanınca kesilmeye başladı, iphonede kronik sorun zaten cok nadiren oluyordu ancak şu sıralar çok olmaya başladı canımı sıkıyor nedir çözümü?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Emre
IOS güncellemekten başka çare yok gibi ben de araştırdım da herhangi bir net çözüm bulamadım. IOS 17'de iken çok az oluyordu bu sıralar bende de aynı şekilde. Artık IOS sürümünü 17'e düşüremeyeceğim için güncelliyorum. Çözüldüğü anda güncellemeyi bırak artık :D yapacak pek bir şey yok gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Batuhan
modem arayüzünden bi ayar değişerek halletmiştim ben 5ghz yi hele hiç bağlanamıyordu. 2.4ghz fena değil ama 5ghz de çok kopma var ise o özelliği araştır.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Akif Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IOS güncellemekten başka çare yok gibi ben de araştırdım da herhangi bir net çözüm bulamadım. IOS 17'de iken çok az oluyordu bu sıralar bende de aynı şekilde. Artık IOS sürümünü 17'e düşüremeyeceğim için güncelliyorum. Çözüldüğü anda güncellemeyi bırak artık :D yapacak pek bir şey yok gibi.
Bendede güncellemeden sonra oldu canım sıkılmaya başladı mesajlar gelmiyor falan :D düzeltirler kısa zamanda umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

modem arayüzünden bi ayar değişerek halletmiştim ben 5ghz yi hele hiç bağlanamıyordu. 2.4ghz fena değil ama 5ghz de çok kopma var ise o özelliği araştır.
2.4 bağlanıyorum zaten 5gyi kapadım. Yazılımsal bir problem galiba

Top Bottom