Neler Yeni

İPHONE 14 PLUSU SATIP HANGİ TELEFONU ALMALIYIM (İPHONE 16 DÜŞÜNÜYORUM)

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ismail sağlam
22 aylık iphone 14 plus gece yarısı 256gb modeli 2 ay garantisi kaldı ve +1yıl kaskosu var vatandan güncel değeri tahminimce 40 45 arası satılır (ne kadara satmalıyım bunun icinde bilgi verirseniz sevinirim. Bu telefon abimin eski telefonu ve 16 pro max stokları gelince 16 pro maxe gecip bu telefonu bana verecek. bende hazır garantisi varken satayım cebimdende bi 20 25 koyup 16 ya (daha iyi bi alternatifi olan varsa oda olabilir) geceyim diyorum ne diyorsunuz?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Değmez bence yükseltmeye

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değmez bence yükseltmeye
Pil sağlığıda 82 falan cok yoğun kullanılan bir telefondu uyku saatleri dışında sürekli aktif kullanıldı o yüzden değiştirmeyi düşündüm acıkcası

EsdeathSama

80+ Bronze
40-42 arasına satılabilir gibi. İkinci el düşünürsen 14pro-pro max, veya 15 pro-pro max sıfır olarak düz 16 alınabilir.
İphone'dan memnunsan ve android hevesin falan yoksa samsung-oneplus falan önermem. İlk hafta bi hayretle bakarsın sonra sıkılabilirsin ve eksiklik hissedersin.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,354
İsim
Hacı
Üste koyup S25U alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

60Hz teli napacaksın 😅

Shourd

80+ Gold
22 aylık iphone 14 plus gece yarısı 256gb modeli 2 ay garantisi kaldı ve +1yıl kaskosu var vatandan güncel değeri tahminimce 40 45 arası satılır (ne kadara satmalıyım bunun icinde bilgi verirseniz sevinirim. Bu telefon abimin eski telefonu ve 16 pro max stokları gelince 16 pro maxe gecip bu telefonu bana verecek. bende hazır garantisi varken satayım cebimdende bi 20 25 koyup 16 ya (daha iyi bi alternatifi olan varsa oda olabilir) geceyim diyorum ne diyorsunuz?
iphone 16 pek güzel değil 15 pro max fln bak bence ikinci el android olmaz sanırım olursa s25 ultra bekle

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ismail sağlam
40-42 arasına satılabilir gibi. İkinci el düşünürsen 14pro-pro max, veya 15 pro-pro max sıfır olarak düz 16 alınabilir.
İphone'dan memnunsan ve android hevesin falan yoksa samsung-oneplus falan önermem. İlk hafta bi hayretle bakarsın sonra sıkılabilirsin ve eksiklik hissedersin.
14 plustan önce iphone 6 kullanıyordum ios deneyimim androidden daha az

Üste koyup S25U alınabilir.

60Hz teli napacaksın 😅
o yüzden samsung aklımı karıştırıyor s25u ne zaman cıkar?

sıfır düşünüyorum fatura kdvsini şirkette gider göstereceğiz

EsdeathSama

80+ Bronze
14 plustan önce iphone 6 kullanıyordum ios deneyimim androidden daha az

o yüzden samsung aklımı karıştırıyor s25u ne zaman cıkar?

sıfır düşünüyorum fatura kdvsini şirkette gider göstereceğiz
Size kalmış o zaman, 60hz dışında 14 pro 15 pro 16 pro hiçbir ve elinizdeki cihazın hiçbir farkı yok :) Şahsen ekran tazeleme hızı benim için bir kriter değil s24 ultrayı bile 60hz sabit kullanıyorum iyi pil ömrü veriyor. Aldığımdan beri dinamik hz olayını 1 saat bile kullanmamışımdır.

Sizin nasıl bir telefon ve nasıl bir işletim sistemi istediğinize bağlı ip16, s24 ultra veya ios gibi akıcı animasyonu olsun derseniz oneplus 12 bakılabilir. Xiaomi direkt düşünmeyin bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ismail sağlam
Size kalmış o zaman, 60hz dışında 14 pro 15 pro 16 pro hiçbir ve elinizdeki cihazın hiçbir farkı yok :) Şahsen ekran tazeleme hızı benim için bir kriter değil s24 ultrayı bile 60hz sabit kullanıyorum iyi pil ömrü veriyor. Aldığımdan beri dinamik hz olayını 1 saat bile kullanmamışımdır.

Sizin nasıl bir telefon ve nasıl bir işletim sistemi istediğinize bağlı ip16, s24 ultra veya ios gibi akıcı animasyonu olsun derseniz oneplus 12 bakılabilir. Xiaomi direkt düşünmeyin bile.
xiaomi benden uzak olsun aynı zamandada kimseye yakın olmasın :D

Top Bottom