Neler Yeni

iPhone 14 Pro iade edeyim mi?

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
Arkadaşlar 2 hafta önce sipariş verdim, ama hep önüme kötü kötü yorumlar çıkıyor. birisi diyor ki şarjı çabuk gidiyor, birisi diyor odaklama sorunu var,birisi diyor ki renk atması ve kılcal çizik olayı yani 40bin telefona verip bu mağduriyeti yaşamak normal mi? Şimdi iade mi etsem yoksa zam geldiğinde satsam mı kutusunu açmadan? Her güncelleme ile de yeni bi hata gelmesi de cabası. İade edeyim mi? Yoksa geldikten sonra zam gelince mi iade edeyim?

şahin doğan

80+ Platinum
Her cihazda her türlü sorunu yaşayan var. Sorunsuz cihaz yok. Günde 8-9 saatten fazla telefon kullanıyorsan hangi telefonu alırsan al sana şarjı yetmez zaten. 14 Gün iade hakkın var. Gelsin kullan beğenmezsen iade edersin.

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her cihazda her türlü sorunu yaşayan var. Sorunsuz cihaz yok. Günde 8-9 saatten fazla telefon kullanıyorsan hangi telefonu alırsan al sana şarjı yetmez zaten. 14 Gün iade hakkın var. Gelsin kullan beğenmezsen iade edersin.
14 gün iade hakkı kullanınca yani kutusu açılıncada oluyor mu?

şahin doğan

80+ Platinum

srowzyS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet SELIM
Artık birsürü yeni iade politikası var. Bende iPhone 14 pro sipariş etmiştim ve ne hikmetse aldıktan sonra araştırmak aklıma geldi. Apple ürünü sorunsuzdur ya ne olacak dedim fakat hiçte öyle değilmiş. İptal ettim direkt. 1 Yıl eziyet çekersin, onu söyleyeyim.

Ayrıca kutusunu açtıktan sonra sebepsiz iade edemezsin, gerçekten bozuk olması gerekiyor iade etmen için. (kronik sorunlar sayılmaz, cihaz sorunsuz bir cihazla aynıysa iade kabul edilmiyor.)

PixDraw

80+ Bronze
Arkadaşlar 2 hafta önce sipariş verdim, ama hep önüme kötü kötü yorumlar çıkıyor. birisi diyor ki şarjı çabuk gidiyor, birisi diyor odaklama sorunu var,birisi diyor ki renk atması ve kılcal çizik olayı yani 40bin telefona verip bu mağduriyeti yaşamak normal mi? Şimdi iade mi etsem yoksa zam geldiğinde satsam mı kutusunu açmadan? Her güncelleme ile de yeni bi hata gelmesi de cabası. İade edeyim mi? Yoksa geldikten sonra zam gelince mi iade edeyim?
Apple storeden aldıysan iade hakkın var 14g içinde aktif olması vs. önemli değil onun dışında hiçbir satıcı iade almıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,670
Üyeler
167,352
Son üye
Swastika
Top Bottom