Neler Yeni

İphone 14 pro max almayı düşünüyorum yurt dışı

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Selamun aleyküm. Fiyatları herkes gördü, gördük.

iphone 13 var elimde eşim kullanıyor. 14 tanıtıldıktan sonra çoğu ülkede 13 lerin fiyatı düştü fakat türkiyede arttı. ben düşmesini beklerken böyle oldu.

bildiklerim şunlar çift sim olursa 4 + 4 ay kullanabiliyorum, pasaport olduğu takdirde kimin üstüne kaydedersem mobil hatta onun üstüne olmalı. bunlar dışında 2700 tl civarı kayıt ücreti var.

başka alıp kullanan neler oluyor , süreç nasıl işliyor , bu işi yapmak mantıklı mı ? düşünceleriniz nelerdir.

muratktş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
murat aktaş
Çift sim sadece çinde var diye biliyorum. Eğer çift sim alırsanız pasaporta gerek kalmıyor çift simden 8 ay kullanım ve geriye kalan 4 ayda e-sim kullanırsınız.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çift sim sadece çinde var diye biliyorum. Eğer çift sim alırsanız pasaporta gerek kalmıyor çift simden 8 ay kullanım ve geriye kalan 4 ayda e-sim kullanırsınız.
mantıklı ama iphone 14 lerde değil çift sim hatta amerikada ve bi kaç ülkede sadece e sim olacağı söylentisi var.

Son düzenleme:

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
22 14 PRO Max ? Al kayıt kayıt yaptırırsın gene beles
yani 1099 dolar 128 gb iphone 14 pro max / 20.033 TL şuanki kur durumunda. Bakalım şuan preorder aşamasındaç Bekleyip duruma göre hareket edicem bende. Birilerine getirtmeyi düşünüyorum çünkü telefonculara imei çalma vs durumundan dolayı pek sıcak bakmıyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
yani 1099 dolar 128 gb iphone 14 pro max / 20.033 TL şuanki kur durumunda. Bakalım şuan preorder aşamasındaç Bekleyip duruma göre hareket edicem bende. Birilerine getirtmeyi düşünüyorum çünkü telefonculara imei çalma vs durumundan dolayı pek sıcak bakmıyorum.
YD cihazın IMEI'sini nasıl çalabilirler ?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır

Efem1905

80+ Bronze
E sim kullanırsan 4 ay daha süre veriyor haberin olsun

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
fiyatlar arttığı için askıda kaldı benim telefon işi bende almayı düşünüyorum yurt dışı.
babamın arkadaşı getirecek ama pasaport kimin adına ise onun üzerine olan hatlar kullanabiliyormuş yani getiren kişi yeni hat çıkaracak bana verecek yeni telefon numaram olmuş olacak.
ya da ben kıbrısa gidip 2 gün kalıp geri dönecem öyle :)

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
fiyatlar arttığı için askıda kaldı benim telefon işi bende almayı düşünüyorum yurt dışı.
babamın arkadaşı getirecek ama pasaport kimin adına ise onun üzerine olan hatlar kullanabiliyormuş yani getiren kişi yeni hat çıkaracak bana verecek yeni telefon numaram olmuş olacak.
ya da ben kıbrısa gidip 2 gün kalıp geri dönecem öyle :)
hat çıkarmana gerek yok senin üstüne olan hattı getiren kişinin ismine devret 160 tl civari bişey olması lazım. Hem numaran değişmemiş olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

E sim kullanırsan 4 ay daha süre veriyor haberin olsun
aynen getirilen yerin çift sim desteği olur umarım :D zaten kaydettirmeyi düşünüyorum ben geldikten sonra 2 - 3 ay içinde. 2700 tl artmadan tabi getiren bulabilirsek.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
hat çıkarmana gerek yok senin üstüne olan hattı getiren kişinin ismine devret 160 TL civari bişey olması lazım. Hem numaran değişmemiş olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen getirilen yerin çift sim desteği olur umarım :D zaten kaydettirmeyi düşünüyorum ben geldikten sonra 2 - 3 ay içinde. 2700 TL artmadan tabi getiren bulabilirsek.
getiren kişinin üzerine devretmek falan o işlerle uğraşmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok , ya da çift sim esim ile kullanırım .
400euro ve 5000 lira birikimim var gerisini ailem tamamlayacak.
peki şey e devletten kaydı kim yapacak kayıt işi nasıl oluyor bilmiyorum.

Top Bottom