Neler Yeni

İphone 14 pro max almayı düşünüyorum yurt dışı

mythrowib

80+ Silver
getiren kişinin üzerine devretmek falan o işlerle uğraşmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok , ya da çift sim esim ile kullanırım .
400euro ve 5000 lira birikimim var gerisini ailem tamamlayacak.
peki şey e devletten kaydı kim yapacak kayıt işi nasıl oluyor bilmiyorum.
Pasaportun varsa ve 1 yıl içinde yurt dışına çıktıysan kendi üzerine kayıt ettirebilirsin direkt Kıbrıs'a gidip gel bence pasaporta gerek yok

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Pasaportun varsa ve 1 yıl içinde yurt dışına çıktıysan kendi üzerine kayıt ettirebilirsin direkt Kıbrıs'a gidip gel bence pasaporta gerek yok
işte sıkıntı orda ben yurtdışına gitsem direkt alırım düşünmeden gelip buraya kaydımı yaptırırım.
yurt dışına çıkamam maalesef para yok o kadar

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
getiren kişinin üzerine devretmek falan o işlerle uğraşmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok , ya da çift sim esim ile kullanırım .
400euro ve 5000 lira birikimim var gerisini ailem tamamlayacak.
peki şey e devletten kaydı kim yapacak kayıt işi nasıl oluyor bilmiyorum.
kimliği götürüp devrediyosun aynı muhabbet sadece numaran değişmemiş oluyor :D

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Ben de dediğim gibi yurt dışından bir tanıdığa getirtip. Numaramı onun üstüne yapacağım. 3 yıl böyle kullanacağım onun adına kaydedip 3 yıldan sonra zaten farketmiyor hangi hattı taktığın. Telefonculardan alsak yukarda belittiğim gibi bir sıkıntı yaşar mıyız ? Yada bir sıkıntı yaşayan var mı ? imei çalınma, kopyalama, yeniden kaydettirme zorunluluğu vs ?

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Selamun aleyküm. Fiyatları herkes gördü, gördük.

iphone 13 var elimde eşim kullanıyor. 14 tanıtıldıktan sonra çoğu ülkede 13 lerin fiyatı düştü fakat türkiyede arttı. ben düşmesini beklerken böyle oldu.

bildiklerim şunlar çift sim olursa 4 + 4 ay kullanabiliyorum, pasaport olduğu takdirde kimin üstüne kaydedersem mobil hatta onun üstüne olmalı. bunlar dışında 2700 TL civarı kayıt ücreti var.

başka alıp kullanan neler oluyor , süreç nasıl işliyor , bu işi yapmak mantıklı mı ? düşünceleriniz nelerdir.
Askerliğe gidip geldikten sonra yurtdışına çıkıp alacağım bende. Aciliyeti yoksa senin için sanada getiririm yanımda yakınlarımdan biri istemez ise 🙂

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Askerliğe gidip geldikten sonra yurtdışına çıkıp alacağım bende. Aciliyeti yoksa senin için sanada getiririm yanımda yakınlarımdan biri istemez ise 🙂
nereden alıcaksın ıphone u

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
nereden getireceğine bağlı biraz

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru