Neler Yeni

iphone 14 ü çakma kablo ile şarj etsem bişey olurmu

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
şu anda evden başka bir yerde kalıyorum şarj aletimi yanıma almayı unutum çantamdan da çakma airpods pro ma ait çakma kablo çıktı bunu pc ye takıp telefonumu 1 kereliğine şarj etesem sorun olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
şu anda evden başka bir yerde kalıyorum şarj aletimi yanıma almayı unutum çantamdan da çakma airpods pro ma ait çakma kablo çıktı bunu pc ye takıp telefonumu 1 kereliğine şarj etesem sorun olur mu
1 kereliyine bisey olacağını sanmıyorum ama kalitesiz bişeyse yanma ihtimali var telefonun çok ciddi sorunlar bence şarj etme iphoneler çakma şarj konusunda cok iyi değil malesef

PffPanda

80+ Bronze
Reis fppro için video çıkarmak istiyorsan edebilirsin

brsokcu

80+ Bronze
Aga 50 k lık telefon çakma kabloyla şarj et eyvallah ta çakma dediğin bari mcdodo ugreen baseus felan olsun bim kablosu kullanma güzelim telefona.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga 50 milyara telefon almışsın 300 lira ver de orijinal kullan bari. Bataryaya zarar verme boştan yere. Orijinal batarya 1500-2000 TL.
orıjınalım var ama yanımda degıl yatıya baskabır yere gıttım bır gcelıgıne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,042,604
Üyeler
165,380
Son üye
xsakai
Top Bottom