Neler Yeni

iPhone 15 Alınır mı?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bütçe
50000
Merhabalar iyi forumlar.
Aklımda uzun zamandır telefon alma fikri vardı kullandığım telefon eskimeye bana yetmemeye başladı. Ülkenin durumu malumunuz isteğimde iphone almaktı uzun zamandır.
Kasım ve aralık aylarında elime 50k kadar para geçicek iphone 15 almayı planlıyorum. Forum açma sebebim tam olarak kasım ve aralığa kadar ara zam olur mu? Ona göre ailemden borç alıp ödemeyi planlıyorum lakin onlarada ağır gelebileceği düşüncesindeyim sizlere danışmak istedim. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
Merhabalar iyi forumlar.
Aklımda uzun zamandır telefon alma fikri vardı kullandığım telefon eskimeye bana yetmemeye başladı. Ülkenin durumu malumunuz isteğimde iphone almaktı uzun zamandır.
Kasım ve aralık aylarında elime 50k kadar para geçicek iphone 15 almayı planlıyorum. Forum açma sebebim tam olarak kasım ve aralığa kadar ara zam olur mu? Ona göre ailemden borç alıp ödemeyi planlıyorum lakin onlarada ağır gelebileceği düşüncesindeyim sizlere danışmak istedim. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
şu an için hoparlör ve ve işlemcilerde kronik sorun var diyorlar. İlerde üretimde değişiklik yapıp düzeltirler diye tahmin ediyorum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan için hoperlör ve ve işlemcilerde kronik sorun var diyorlar. İlerde üretimde değişiklik yapıp düzeltirler diye tahmin ediyorum
aslına 16 bekleyip çıktığı gibi alabilirim benim için daha da rahat olur lakin o çıktığında fiyatı ne olur bilemediğimden yoksa beklerim 16 da düzeltirler diye bekleyedebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 pro almanı tavsiye ediyorum
65k sanırım hocam bütçe en fazla 50k üstü zorlar beni

Yasin Çınar

80+ Bronze
Ben olsam biraz daha düşük bir model alıp ekosistem dizerdim telefon-saat-kulaklık şeklinde

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yere düştü arka cam kırıldı - 25000₺ (opsiyonel)
öyle hocam maalesef

Ya senin paran eyw ama bir telefona da o kadar para vermezsin ya. Telefon gözünü seveyim gurban
Hocam aslında çok haklısın lakin elime bir maddiyat geçecek 50k kadar ve telefon ihtiyacım mevcut. Kendimi bildiğimden illa ki bir iphone alıcağım ve 16 beklemek gibi bir hedefimde vardı lakin 16 nasıl hangi fiyattan çıkacağını kestiremiyorum. Ve ilerde talep ettiğimde 50k üzeri benim için bir telefona veremem.

Ben olsam biraz daha düşük bir model alıp ekosistem dizerdim telefon-saat-kulaklık şeklinde
13 alıp dediğiniz yapılabilir hocam düşünmedim değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
aslına 16 bekleyip çıktığı gibi alabilirim benim için daha da rahat olur lakin o çıktığında fiyatı ne olur bilemediğimden yoksa beklerim 16 da düzeltirler diye bekleyedebilirim.

Alabilirsin yazılımlada destek sağlarlar yine hoparlörü fulleyince bazılarında hafif tiz ses çıkarıyormuş galiba sadece servise götürürsün en kötü garanti kapsamında bakarlar. Bende 11 var 3 ekranlı katlanabilir tablet telefonlar çıkana kadar kurtmayı düşünüyorum teli film youtube oyun açısındanda keyifli olur diye düşünüyorum bu sene çıkar diye tahmin ediyordum ama çıkarmadı samsung ya neyse k bakma vaktini almayım

JANEH

80+ Bronze

61.400 tl iphone 16 70 bin tl'den çıkıcak hocam içerden bilgi

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Alabilirsin yazılımlada destek sağlarlar yine hoparlörü fulleyince bazılarında hafif tiz ses çıkarıyormuş galiba sadece servise götürürsün en kötü garanti kapsamında bakarlar. Bende 11 var 3 ekranlı katlanabilir tablet telefonlar çıkana kadar kurtmayı düşünüyorum teli film youtube oyun açısındanda keyifli olur diye düşünüyorum bu sene çıkar diye tahmin ediyordum ama çıkarmadı samsung ya neyse k bakma vaktini almayım
estağfirullah hocam aklım baya karışık 13 ile 15 arasında gidip geliyorum ayrıca :(

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
61.400 TL iphone 16 70 bin TL'den çıkıcak hocam içerden bilgi
dediğiniz gibi hocam para varken borsayada yatırmak istemediğimden bir şey almak lazım tl eriyor hocam ne yapsakta aslında 50k bir telefona asla vermemde az buçuk yatırım gibide.

apple ceosundan bilgi

13 al ekosistem oluştur pişman olmazsın
:D
15 ile arasında 15 k fark var sanırım. 15 de dışı prolar gibi çentiği de 14 proda olan gibi olması itti beni. elimde imkan varkende 13 mü 15 mi alsam karar veremedim

Top Bottom