Neler Yeni

iPhone 15 Alınır mı?

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Şu dolar üzerinden ölçüp tartma saçmalığını ne zaman bırakacaksınız? Bir de Türk milleti diyerek iyice bir demagoji.
Adam diyor ki yurtdışında ucuz Türkiye'de lüks ve ağır vergi var.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Durumun iyi değilse ailene iPhone için neden yük oluyorsun? Video çekip para kazanmıyorsan iPhone almanın mantığı yok yarı fiyatına aynı performansı veren telefonlar var o paraya bir telefon bir de orta segment sistem alırsın PS5 alırsın, üst düzey kulaklık alırsın dahada gider bu böyle bu kadar marka kölesi olmayın
💯

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Durumun iyi değilse ailene iPhone için neden yük oluyorsun? Video çekip para kazanmıyorsan iPhone almanın mantığı yok yarı fiyatına aynı performansı veren telefonlar var o paraya bir telefon bir de orta segment sistem alırsın PS5 alırsın, üst düzey kulaklık alırsın dahada gider bu böyle bu kadar marka kölesi olmayın
teşekkür ederim durum iyi hocam sadece 50k gerçekten büyük bir fiyat yarı yatırımlık (ilerde almayacak fiyatlara geleceğinden ve kolay satılabilirliğinden) ve kullanımda memnun etmesi. Aralığa kadar 50k elime geçicek zaten ben her an zam gelebilir diye cumaya kadar alıp sonra borcumu ödeme düşüncesindeyim onlardan gene 1 tl çıkmayacak sadece bu duruma düşebilecek kadar benim fikrime karşılık olabilecek bir telefon mu onun düşüncesindeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cemal
şu an için hoparlör ve ve işlemcilerde kronik sorun var diyorlar. İlerde üretimde değişiklik yapıp düzeltirler diye tahmin ediyorum
Hocam selam hapörlör de kronik sıkıntı var gerçekten iPhone 15 alıp iade ettim. bu kronik sorun 15 pro serisinde de var mı

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hocam selam hapörlör de kronik sıkıntı var gerçekten iPhone 15 alıp iade ettim. bu kronik sorun 15 pro serisinde de var mı
kaç güne kadar iade edebiliyoruz? ve neler yaparsak iade edemeyiz eğer ki olursa en kötü iade ederiz hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cemal
kaç güne kadar iade edebiliyoruz? ve neler yaparsak iade edemeyiz eğer ki olursa en kötü iade ederiz hocam.
Telefonu kişiselleştirmemen lazım tüm uygulamaları yükleyip telefonu 3-5 gün kullandıysan iade kabul etmiyorlar. ürünü alıcaksan Hepsiburadadan almanı öneririm ürün sorunlu çıkarsa direk iade alıyorlar. trendyol vb bulaşırsan yandın kutuyu açmama telefonu açmama şartı bile koyuyorlar

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Telefonu kişiselleştirmemen lazım tüm uygulamaları yükleyip telefonu 3-5 gün kullandıysan iade kabul etmiyorlar. ürünü alıcaksan Hepsiburadadan almanı öneririm ürün sorunlu çıkarsa direk iade alıyorlar. trendyol vb bulaşırsan yandın kutuyu açmama telefonu açmama şartı bile koyuyorlar
direkt appledan almayı planlıyorum. hepsiburada iade konusunda iyi lakin sizin iade ettiğiniz ürünü diğer kullanıcılara direkt sattıklarını gördükten sonra büyük ürünler almamaya başladım. appleda varmı farklı talebi?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Uygunsuz davranış
Yani bence herhangi bir şekilde standart kullanıcı için 50Klık telefon fazla. O telefonların çıktığı kullanıcı grubu profesyonellerdir bana kalırsa. Yukarıda arkadaşlar 13 alıp yanına Apple ekosistemi kurma fikrini vermiş o olabilir, bence. Ama bilmiyorum hani psikolojik sınır vardır ya. Benim o sınır bir telefona 50K vermeye izin vermiyor. Son sözü söyleyecek sensin tabi ki. Ha şunu da söyleyeyim. Apple yazılımla yavaşlatma işini bıraktıysa, en son böyle bir konu yüzünden mahkemeliklerdi, 15 veya 14 Pro Max seni uzun uzun yıllar götürür. Yani atıyorum 8 yılda 2 telefon alacaksan 1 telefon almış olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş yapma.
kes sesini ucube herif hergün farklı bi konu acıp bipolar damgası yemekten bıkmamış gibi milletin ne alıp almayacağına karışıyor adam istediğini yapar sana mı kalmış ne alacağı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cemal
direkt appledan almayı planlıyorum. hepsiburada iade konusunda iyi lakin sizin iade ettiğiniz ürünü diğer kullanıcılara direkt sattıklarını gördükten sonra büyük ürünler almamaya başladım. appleda varmı farklı talebi?
Yalnız ben appleden aldım iade ettim umarım Apple iade ürün satmaz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Cemal
Üretim tasarım hatasından dolayı oluyor. Aynısı samsung unda başına gelmişti geri çağırmıştı hepsini. Patlayan bir şey değilse geri çağırıp değiştirmekle uğraşmazlar yazılımla halletmeye çalışırlar. Şu an çoktan üretim şeklini değiştirmişlerdir. Ama önceki üretilen stoklar bitmeden piyasaya sürmezler

Yalnız ben appleden aldım iade ettim umarım Apple iade ürün satmaz :)
Hocam iade edilen temiz telefonları çöpe atmak yerine bakımını yapıp resetleyerek temizliyorlar. Teknoloji hala ucuz değil ama yeni alana bir şey olmaz zararını görmez

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
kes sesini ucube herif hergün farklı bi konu acıp bipolar damgası yemekten bıkmamış gibi milletin ne alıp almayacağına karışıyor adam istediğini yapar sana mı kalmış ne alacağı
Boş yapma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom