Bu yorumu yapmaya geliyordum teşekkürlerTürkiye cihaz tavsiye etmem. Sıfır kapalı kutu 30K civarına 15 Pro alabilirsin. Ki zaten 60K bütçeye TR cihaz alacağın apple 15, az çıkarsa 16
8 ay sonra bir tane daha alıyoruz sanırım.Türkiye cihaz tavsiye etmem. Sıfır kapalı kutu 30K civarına 15 Pro alabilirsin. Ki zaten 60K bütçeye TR cihaz alacağın apple 15, az çıkarsa 16
yurtdisi cihazlar risk bence tr daha mantıklıTürkiye cihaz tavsiye etmem. Sıfır kapalı kutu 30K civarına 15 Pro alabilirsin. Ki zaten 60K bütçeye TR cihaz alacağın apple 15, az çıkarsa 16
Hayır. 6S alıp veri paylaşımı ile kullanıyorsun. Bir öğrenemediniz, dilimizde tüh bitti artık. Ki bir tane daha alsan bile TR 155 Pro parasında gelmiyor8 ay sonra bir tane daha alıyoruz sanırım.
TR DAHA MI MANTIKLI? 3 TE 1'İ fiyatına alıyorsunuz siz artık şaka mısınız derdim de şakası bile olmaz, komik değil çünkü.yurtdisi cihazlar risk bence tr daha mantıklı
Sonra cebimizde 2 telefon gezip, iki telefon şarj ediyoruz. Böylece biri bile kapansa tüm işlerimiz aksıyor. Üstelik yurtdışı seyahatimizde e-SIM’i de her zaman kullanamıyoruz. Bir de şirket telefonu varsa baz istasyonu olarak ek iş yapılabilir. Baya iyiymiş.Hayır. 6S alıp veri paylaşımı ile kullanıyorsun. Bir öğrenemediniz, dilimizde tüh bitti artık. Ki bir tane daha alsan bile TR 155 Pro parasında gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
TR DAHA MI MANTIKLI? 3 TE 1'İ fiyatına alıyorsunuz siz artık şaka mısınız derdim de şakası bile olmaz, komik değil çünkü.