İPHONE 17 SERİSİ ESİM ?

Toretto

80+
Reaksiyon skoru
82
Merhaba arkadaşlar iphone 17 serisinde sim kart kısmı esim olucak deniyor hali hazırda kart şeklinde olan sim kartlarımız ne olucak 17 ye yükselttiğimizde ne yapabiliriz ?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar iphone 17 serisinde sim kart kısmı esim olucak deniyor hali hazırda kart şeklinde olan sim kartlarımız ne olucak 17 ye yükselttiğimizde ne yapabiliriz ?

Teşekkürler.
Operatörden sim kart değiştirebiliyorsun tüm operatörlerde esim seçeneği var zaten. Ama 17 de TR için zorunlu esim koyacaklarını sanmıyorum ben.

Teşekkürler.
e sime geçebilirsin

Çıkmayan telefonu da dert edinmezsin yahu. Esim'e geçersin en kötü

Tüm operatörler e-sim destekliyor zaten. Pek sanmıyorum ama eğer sim girişi kaldırılırsa kolaylıkla geçebilirsin.

Globalde olmaz.

Her ülkeye göre sim modelleri değişir. ABD cihazlarında fiziki sim olmaz, Çin cihazlarında fiziki çift sim olur vs. Ülkelerin şartlarına göre değişiklik gösterir anlayacağın.

Teşekkürler.
olur gibi fazlalaştı şu arlaar

Geri