Neler Yeni

iPhone 6 WiFi ve Bluetooth az çekiyor.

whiterose

80+ Bronze
Telefon fiziksel darbe almış olabilir, emin değilim. Fakat bir süredir modemin yanında bile olsam wifi az çekiyor, hafif uzaklaşırsam ya direkt kopuyor ya da tek çizgiye kadar düşüyor ve internet gidiyor. Aynı şekilde JBL hoparlörüme de bluetooth ile bağlandığımda telefon yakınında olmazsa çekmiyor. WiFi anteni değiştirdiklerini gördüm tamircilerde, başka bir çözüm var mıdır yoksa tamire vereyim mi?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Bu senlik bir durum değil. Artık modern telefonların modemleri eski telefonlara fark atmaya başladığından ufaktan ufaktan ölüyorlar. Güncelleme de alsalar donanımsal olarak yetersizler. Eğer ciddi anlamda yakındayken de çok az çekiyorsa orjinal servise göndermeni öneririm

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu senlik bir durum değil. Artık modern telefonların modemleri eski telefonlara fark atmaya başladığından ufaktan ufaktan ölüyorlar. Güncelleme de alsalar donanımsal olarak yetersizler. Eğer ciddi anlamda yakındayken de çok az çekiyorsa orjinal servise göndermeni öneririm
yalnız önceden hiçbir sorun yokken darbe aldığını düşündüğüm günden sonra bu sorunu yaşamaya başladım, sanırım tamire vereceğim yine düzelmezse yeni telefona geçerim.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Bütçeni bilmiyorum ama poco x3 nfc önerebilirim hocam ayrıca darbeden kaynaklı bir hasar olduğunu sanmıyorum. Modem çipleri çok küçük olduğundan darbede hasar aldıklarında direk çalışmazlar. Sizinki yine çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
BEDİRHAN YADA MAMİ!!!
wifi kablosuna baktınmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonun yanından geçen

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Telefon fiziksel darbe almış olabilir, emin değilim. Fakat bir süredir modemin yanında bile olsam wifi az çekiyor, hafif uzaklaşırsam ya direkt kopuyor ya da tek çizgiye kadar düşüyor ve internet gidiyor. Aynı şekilde JBL hoparlörüme de bluetooth ile bağlandığımda telefon yakınında olmazsa çekmiyor. WiFi anteni değiştirdiklerini gördüm tamircilerde, başka bir çözüm var mıdır yoksa tamire vereyim mi?
Tamirden başka bir yöntem yok. Sanırsam kronik bir sorun var 6 Plus modellerinde.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Pil sağlığı görünüyor mu? Görünüyorsa yüzde kaç ve orijinal pil mi? Daha önce bir yerde eskiyen pilin wifi, bluetooth ve telefonun çekim kalitesini düşürdüğünü okumuştum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
BEDİRHAN YADA MAMİ!!!

drmaak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mazlum Akbaş
İki seçenek var, birisi wi-fi entegresi, öteki seçenek ise wi-fi anteni. Birinci seçenek daha kuvvetli, çünkü az da olsa wi-fi çektiğini söylüyorsunuz. Anten kırılmış, yerinden çıkmış olabilir.

Top Bottom