Firstmoon 80+ Bronze Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 577 Dahası Reaksiyon skoru 137 İsim ilkay berber Dün, 22:00 #1 Telefonu 128 veya 256 gb a yükseltmek istiyorum daha önce yaptıran tecrübe eden var mı? Nerede hangi firmada yaptırabilirim
Telefonu 128 veya 256 gb a yükseltmek istiyorum daha önce yaptıran tecrübe eden var mı? Nerede hangi firmada yaptırabilirim
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,323 Dün, 22:01 #2 Piyasada belli başlı 2-3 firma var zaten reklam yapmamak için söylemiyorum çünkü kalitelerini bilmiyorum. Youtube'da vs 2 arama ile bulabilirsin. Hepsi benzer kalitede.
Piyasada belli başlı 2-3 firma var zaten reklam yapmamak için söylemiyorum çünkü kalitelerini bilmiyorum. Youtube'da vs 2 arama ile bulabilirsin. Hepsi benzer kalitede.
F Farex 80+ Silver Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 3,136 Dün, 22:03 #3 Firstmoon yazmış: Telefonu 128 veya 256 gb a yükseltmek istiyorum daha önce yaptıran tecrübe eden var mı? Nerede hangi firmada yaptırabilirim Devamı için tıklayın... Fppro falan var feza teknik var bunlar bilindik kurumsallaşmış firmalar.
Firstmoon yazmış: Telefonu 128 veya 256 gb a yükseltmek istiyorum daha önce yaptıran tecrübe eden var mı? Nerede hangi firmada yaptırabilirim Devamı için tıklayın... Fppro falan var feza teknik var bunlar bilindik kurumsallaşmış firmalar.
Firstmoon 80+ Bronze Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 577 Dahası Reaksiyon skoru 137 İsim ilkay berber Dün, 22:11 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Farex yazmış: Fppro falan var feza teknik var bunlar bilindik kurumsallaşmış firmalar. Devamı için tıklayın... Sıkıntı yaşar mıyım uyumsuzluk filan oluyor mu
Farex yazmış: Fppro falan var feza teknik var bunlar bilindik kurumsallaşmış firmalar. Devamı için tıklayın... Sıkıntı yaşar mıyım uyumsuzluk filan oluyor mu