Neler Yeni

IOS iphone 6s+ home tuşu çalışmıyor parmak izi de çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
mustafa kemal tekneci
arkadaşlar telefonu şarja koymadan önce gayet iyi çalışıyordu şarjdan çıkarıp aldığım da çalışmamaya baaşladı ama parmak izi gayet iyi çalışıyor nedenini bilen var mı ? birde biraz fazla ısınmaya başladı NOT: ios 14.6 geldi güncellemedim ısınma ondan kaynaklı olabilir mi ? insternette birkaç yerde öyle okumuştum ios güncel değilse işlemciyi yorabiliyormuş eski ios lar sizden de teyit almak isterim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ios 14.6 geldi güncellemedim ısınma ondan kaynaklı olabilir mi ?
bundan kaynaklı olması zor. istersen cihazı yedekleyip sıfırla. belki katkısı olur. pil sağlığı düşünce de ısınıyor olması lazım. onunla ilgili bir durum da olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
mustafa kemal tekneci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bundan kaynaklı olması zor. istersen cihazı yedekleyip sıfırla. belki katkısı olur. pil sağlığı düşünce de ısınıyor olması lazım. onunla ilgili bir durum da olabilir.
pil sağlığı 100
Mesaj otomatik birleştirildi:

sence sıfırlayınca düzelirmi mantıksal olarak düşünürsek sıfırlamak yazılıma reset atmak güncellemekse yazıılmı yenilemek oluyor ? sıfırlamak da istemiyorum çok şey var yerim de yok güncelliyemiyorum

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
pil sağlığı 100
Mesaj otomatik birleştirildi:

sence sıfırlayınca düzelirmi mantıksal olarak düşünürsek sıfırlamak yazılıma reset atmak güncellemekse yazıılmı yenilemek oluyor ? sıfırlamak da istemiyorum çok şey var yerim de yok güncelliyemiyorum
Onlarda kronik sorun diye biliyorum hatta orta tuş bozulduğu için iPhone 7 ve 8'de basınca duyarlı tuş koymuşlardı

doqixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Doğukan Mercan
arkadaşlar benim iphone 6 telefonum vardı bataryası yeni değişmesine rağmen hem batarya çok gitmiyor hemde çok ısınıyordu şarj entegresinin bozulduğunu öğrendim. sizin sorunda bundan olabilir eğer çözülmese telefoncuya gitmek aklınızda bulunsun bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,363
Üyeler
163,483
Son üye
volkandd0
Top Bottom