Neler Yeni

İPhone 6S Plus Hk.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Arkadaşlar selam. Çok yakın bir arkadaşım birkaç yıl evvel yurt dışından 6s plus almış. Ekranı kırık şuan ama lcd'de sorun yok kullanabiliyorum şuan telefonu inceledim. Arka kamerası açıldığında titremeye başlıyor. Home tuşu çalışmıyor, birde sessize alma tuşunda problem var. Ön kamerası hoparlörü falan iyi durumda kasada biraz çizikler var haliyle kaç yıllık telefon sonuçta. Yıllardır İOS telefon kullanma hevesi var bende bir türlü nasip olmadı şuan günümüzde sıfır olarak almaya kalksam da fiyatlar malum. Arkadaşım üniversiteden çok yakın ve sürekli beraber olduğum kişi, bana kendisinde böyle bir telefon olduğunu istersem bana satabileceğini söyledi. Aramızda paranın lafı olmaz tabi ama o da öğrenci sonuçta 250 TL gibi bir fiyata veriyim kanka hevesin varsa uyguna yaptırabilirsen yaptır kullan dedi. Şimdi bilenlerden ricam bu telefonu 250TL ye alıp yaptırsam ne kadar tutar? Ekranın camı kırık sadece lcd'de problem yok şuan arkadaşımın evinde kalıyorum telefonu inceledim bugün biraz bir sorun yok ama ekranın sadece camı değişiyor mu yoksa komple lcd ile mi değişiyor bilmiyorum. Pil sağlığı full şuan yeni değiştirmiş kırılmadan önce. Daha önce hiç kullanmadığım için de pek bir bilgim yok parça fiyatlarında. Telefondan oyun oynamıyorum çok aktif de kullanmam sadece sosyal medya ve whatsapp. Amacım İOS'tan hevesimi almak beni 1-2 yıl götürse yeter. Tahminen kaça mal olur bana bu telefonu alıp yaptırmak fikir verirseniz sevinirim. (Bu arada ikinci el 6s pluslara baktım internetten aynı söylediğim şekilde ekranı kırık home tuşu çalışmayan haldeki 6s pluslar bile 1000 TL'nin üzerinde.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçenlerde konu açılmıştı Apple Destek Kulübü diye neredesiniz kulüp üyeleri :D

H.Sozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hakan SÖZER
bu dediğin işleri sahte olanları bulabilirsin dediğingibi 1 2 yıl goturur sonra sana kalmış. ama soyle bir durum var sagına soluna iyicene sor fiyatları ben pili 60 a degistim ama 300 lira fiyat veren de oldu bilerek inceledim 300 lira dediği bataryayı 60 a taktırdıgım ile aynıydı. fiyatları güzel arastır et bu dediklerini 300 400 e yaptırırsın. kolay gelsin

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu dediğin işleri sahte olanları bulabilirsin dediğingibi 1 2 yıl goturur sonra sana kalmış. ama soyle bir durum var sagına soluna iyicene sor fiyatları ben pili 60 a degistim ama 300 lira fiyat veren de oldu bilerek inceledim 300 lira dediği bataryayı 60 a taktırdıgım ile aynıydı. fiyatları güzel arastır et bu dediklerini 300 400 e yaptırırsın. kolay gelsin
Valla telefonda çok performanslı bir şey yapmıyorum şuan akıcı telefon gayet bana yeter diye düşünüyorum. Amcam polis tanıdığı çok telefoncu var uyguna yaptırabilirim diye düşünüyorum :D

Rootz

80+
Büyük şehirlerden birisindeysen işini sağlam yapan firmalardan biriyle görüş derim. Merdiven altı teknik servisin yapacağı en ufak bir hata iPhone'dan nefret ettirir. Sadece cam değişimi yapan yerler var. Hatta adamlar o kadar aşmış ki işlemcinin, anakartın ve diğer donanımların veri yollarını bile yeniden oluşturabiliyorlar. Instagram'da bol bol görüyordum reklamlarını denk gelirsem sana yönlendiririm. Ha ücretleri ne olur onu bilemem.

Onun dışında 6S/6S Plus günümüzde halen kullanılabilir. iPhone 4'den (2010'dan) beri iPhone ve son bir kaç yıldır Watch gibi diğer Apple ürünlerini kullanıyorum. İnan bana o ekosisteme alışınca vazgeçemiyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafa Arıyer
1.5K kayıt ücreti kayıtsız kesinlikle sım kart kullanamzsın lcd kalır camı değişir revize işlemi yapılır home tuşu tamiri en ucuzu 300tl oda garanti vermiyor adam akıllı çalışacağına kamera arızalı (umarım) orjinalı çıkma 130 tl anakart arızalı ise kesin bir fiyat diyemem

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
1.5K kayıt ücreti kayıtsız kesinlikle sım kart kullanamzsın lcd kalır camı değişir revize işlemi yapılır home tuşu tamiri en ucuzu 300tl oda garanti vermiyor adam akıllı çalışacağına kamera arızalı (umarım) orjinalı çıkma 130 TL anakart arızalı ise kesin bir fiyat diyemem
Yok hocam anakartta sorun yok. Cihaz kayıtlı zaten daha önceden kaydı yapılmış kullanılabiliyor burada. Home tuşu internette ucuz kendim alsam tanıdık telefoncu var işçiliğini abartmaz hatta belki de almaz bile. Bu şekilde yaptırsam olmaz mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafa Arıyer
Yok hocam anakartta sorun yok. Cihaz kayıtlı zaten daha önceden kaydı yapılmış kullanılabiliyor burada. Home tuşu internette ucuz kendim alsam tanıdık telefoncu var işçiliğini abartmaz hatta belki de almaz bile. Bu şekilde yaptırsam olmaz mı?
home tuşu telefona özeldir parmak izi okumaz kendi orjinal tuşu olucak

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafa Arıyer
fiyat değişiminden önce yaptıysa hat takıp kulanabilirsin fiyat değşiminden sonra getiren kişi adına açılmış hat ile kullanabilir

Nasıl yani yine orijinal bir home tuşu olsa da okumaz mı parmak izini?
evet okumaz

• Beğen

Rootz

80+
İşler fena karıştı sen onu boşver daha temiz ikinci el bir iPhone bul :)

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
fiyat değişiminden önce yaptıysa hat takıp kulanabilirsin fiyat değşiminden sonra getiren kişi adına açılmış hat ile kullanabilir

evet okumaz
Yok fiyat değişiminden önce yapılmış. Bende takıp kullanabiliyorum ona eminim.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Arkadaşlar bir tanıdığımdan fiyat aldım. Orijinal ekran ile 475 TL toplam, yan sanayi ekran ile 390 TL tutuyor. Arkadaşımdan telefonu 150 TL'ye alacağım. Ne diyorsunuz? Alacağım gibi duruyor.

Top Bottom