Neler Yeni

iphone 7 (128gb) alınır mı

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar redmi 9t satıp ip7 almayı düşünüyorum, bütçeyi arttırıp 7plus almak istiyodum ama ya kamerası bozuk yada touch id bozuk. bende 7 almaya karar verdim 2. elden. xiaomi resmen beni androidden soğuttu. önerir misiniz? oyun yok, instagram whatsapp gibi uygulamaların destegini 2 3 yıl daha alsın yeter

şahin doğan

80+ Platinum
uygun fiyata bulunursa alınır.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,176
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Uygun ve temizse alınabilir

şahin doğan

80+ Platinum
iphone 7 alınmaz ayrıca zaten ömrü bitti. elinizde varsa 2.el iphone 8 almanızı öneririm
Güncelleme desteği kesilince ömrü bitmiyor. Hâla çoğu orta seviye Android cihazdan iyi.

şahin doğan

80+ Platinum
haklısınız android cihazlardan elbette daha iyi ancak kısa zamanda sorun çıkarmaya başlayacaktır 8 veya se 2020 alınması daha mantıklı olur.
Kısa zamanda sorun çıkarmaz. İphone 6'nın desteği 3 yıl önce kesildi hala popüler uygulamalarda desteği var. Son sürüm desteği olmayan uygulamalarda eski sürüm desteği var.

athnatsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
atahan atasoy
Kısa zamanda sorun çıkarmaz. İphone 6'nın desteği 3 yıl önce kesildi hala popüler uygulamalarda desteği var. Son sürüm desteği olmayan uygulamalarda eski sürüm desteği var.
kendiniz bilirsiniz hocam kararınıza saygı duyarım. ben kendi fikrimce 8 almanın daha iyi olacağını düşünüyorum

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
arkadaşlar redmi 9t satıp ip7 almayı düşünüyorum, bütçeyi arttırıp 7plus almak istiyodum ama ya kamerası bozuk yada touch id bozuk. bende 7 almaya karar verdim 2. elden. xiaomi resmen beni androidden soğuttu. önerir misiniz? oyun yok, instagram whatsapp gibi uygulamaların destegini 2 3 yıl daha alsın yeter
Türkiye de yaşıyorsan alınır avrupa da yaşıyorsan alınmaz başka soru varmı kanka

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
uygun fiyata bulunursa alınır.
fiyat 3000 tl hocam
iphone 7 alınmaz ayrıca zaten ömrü bitti. elinizde varsa 2.el iphone 8 almanızı öneririm
hocam iphone 8 e kara yetmiyo'
Uygun ve temizse alınabilir
temiz hocam pil 100 fiyat 3000
Güncelleme desteği kesilince ömrü bitmiyor. Hâla çoğu orta seviye Android cihazdan iyi.
katılıyorum dediklerinize hocam
haklısınız android cihazlardan elbette daha iyi ancak kısa zamanda sorun çıkarmaya başlayacaktır 8 veya se 2020 alınması daha mantıklı olur.
maalesef o kadar bütçe yok
evet hocam onun verdği rahatlıkla birlikte ip7 alacağım
kendiniz bilirsiniz hocam kararınıza saygı duyarım. ben kendi fikrimce 8 almanın daha iyi olacağını düşünüyorum
bütçe:/
Türkiye de yaşıyorsan alınır avrupa da yaşıyorsan alınmaz başka soru varmı kanka
yok kanka

şahin doğan

80+ Platinum

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
3 bir tık pahalı gibi

pil değiştirilmiştir o yüzden %100'dür.
belki daha altina bulurum hocam bakarim simdi, benim filtre 3000tlde idi temizini bulmak için, pilinin 100 olma sebebi tabii ki degismesidir yani o kadar yil kullanip ta pili saglikli kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,111
Üyeler
159,575
Son üye
furkn423
Top Bottom