Neler Yeni

İphone 7 32GB telefonumu satacağım ama...

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Osman
Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim...

Başlıktan da göreceğiniz üzere İphone 7 32GB telefonumu ikinci el olacak şekilde satacağım. Bugün internette telefon nasıl sıfırlanır falan diye bakarken bir videoda şuna denk geldim ; Adam diyor ki "Telefonu ne kadar sıfırlarsanız sıfırlayın, farklı yazılımlarla verdiğiniz kişi sıfırladığınız bilgilere ulaşabilir"

Bunu duyunca içime bir korku düştü. Açıkçası telefonu da satmak durumundayım başka çarem yok. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Telefonu sattığım kişi ne yaparsam benim bilgilerime, rehberime veya galerime erişemez?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese iyi günler dilerim.

Berke19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Berkehan Yıldız
Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim...

Başlıktan da göreceğiniz üzere İphone 7 32GB telefonumu ikinci el olacak şekilde satacağım. Bugün internette telefon nasıl sıfırlanır falan diye bakarken bir videoda şuna denk geldim ; Adam diyor ki "Telefonu ne kadar sıfırlarsanız sıfırlayın, farklı yazılımlarla verdiğiniz kişi sıfırladığınız bilgilere ulaşabilir"

Bunu duyunca içime bir korku düştü. Açıkçası telefonu da satmak durumundayım başka çarem yok. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Telefonu sattığım kişi ne yaparsam benim bilgilerime, rehberime veya galerime erişemez?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese iyi günler dilerim.
Bunun olma ihtimali 1 milyonda 1 yani sıkıntı olmaz.(Videonun linkini atar mısın?)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Hocam alacak kişinin sizin bilgileriniz için alacağını düşünmüyorum. sıfırlayıp geçin derim.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Yav yok hocam android mi bu ? Telefonu komple temiz bir şekilde sıfırlayıp satabilirsiniz.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Android olsun olmasın her türlü ulaşır ne alaka? internette hiçbir şey silinmez
Android ile ios güvenlik konusunda karşılaştırılamaz. İnternette hiçbir şey silinmez bunu zaten biliyoruz ama arkadaş telefonda herhangi bir şey kalır mı diye sormuş. Bir iphone sıfırlandıktan sonra o telefonda kalan kalıntıları tespit etmek resmen imkansız gibi bir şeydir.

Edit: Sırf bir teröristin telefon kilidinin açılması için FBİ 900bin dolar para vermiştir. Bu arkadaşın o kadar değerli bilgilerinin olduğunu düşünmüyorum. Ki burada kilitli bir telefonun kilidinin açılması için verilmiş (sıfırlanmış bir telefondan kalıntı toplamak daha zordur)

HoYeon Jung

80+ Gold
Birisinin sizin bilgilerinizi almak için neden takip edip açtığınız ilanda ki İphone 7'ye 2000TL versin ki?

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Android ile ios güvenlik konusunda karşılaştırılamaz. İnternette hiçbir şey silinmez bunu zaten biliyoruz ama arkadaş telefonda herhangi bir şey kalır mı diye sormuş. Bir iphone sıfırlandıktan sonra o telefonda kalan kalıntıları tespit etmek resmen imkansız gibi bir şeydir.
Hadi öyle olsun

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,958
Üyeler
163,746