Neler Yeni

iPhone 7 Deji batarya performansı nasıldır?

cpbl1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Eroğlu
Selamlar. iPhone 7 kullanıyorum yeni geçiş yaptım fakat cihazın içerisinde çok kötü bir batarya var. Aktif kullanımda 1.5 - 2 saati zor buluyor. Ben de Deji marka sipariş ettim gelince taktıracağım. Kullanan var mıdır acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

AydNn

80+ Bronze
Selamlar. iPhone 7 kullanıyorum yeni geçiş yaptım fakat cihazın içerisinde çok kötü bir batarya var. Aktif kullanımda 1.5 - 2 saati zor buluyor. Ben de Deji marka sipariş ettim gelince taktıracağım. Kullanan var mıdır acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Orjinal batarya ile yakın performans verir zaten genelde güzel telefoncular deji yada orjinal batarya ile değişim yapıyor

cpbl1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal batarya ile yakın performans verir zaten genelde güzel telefoncular deji yada orjinal batarya ile değişim yapıyor
Hocam 1 saat Spotify'dan Bluetooth ile müzik dinlesem şarj %100'den %30 lara düşüyor. Deji'de böyle olur mu acaba?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
bir ara 6s e takmıştım gayet güzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Wassup
Deji marka tavsiye edebilirim eski telefonumda kullanıyordum gayet sağlam bir marka

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dejiden bir kaç batarya kullandım. Ancak mah değeri fazla olanlar iyi gitmemişti. Tam değeri olandan baya iyi performans aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hikmet Yıldız
oyuın oynayanlar için mah değeri yüksek olanlar gayet kullanışlı ben rovanın yüksek kpasiteli bataryasını aldım gün boyu şarjı gidiyor rahat rahat oyunumu oynayabiliyorum

Top Bottom