iPhone 7 Deji batarya performansı nasıldır?

cpbl1905

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar. iPhone 7 kullanıyorum yeni geçiş yaptım fakat cihazın içerisinde çok kötü bir batarya var. Aktif kullanımda 1.5 - 2 saati zor buluyor. Ben de Deji marka sipariş ettim gelince taktıracağım. Kullanan var mıdır acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

silindi

Son düzenleme:
Selamlar. iPhone 7 kullanıyorum yeni geçiş yaptım fakat cihazın içerisinde çok kötü bir batarya var. Aktif kullanımda 1.5 - 2 saati zor buluyor. Ben de Deji marka sipariş ettim gelince taktıracağım. Kullanan var mıdır acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Orjinal batarya ile yakın performans verir zaten genelde güzel telefoncular deji yada orjinal batarya ile değişim yapıyor

Orjinal batarya ile yakın performans verir zaten genelde güzel telefoncular deji yada orjinal batarya ile değişim yapıyor
Hocam 1 saat Spotify'dan Bluetooth ile müzik dinlesem şarj %100'den %30 lara düşüyor. Deji'de böyle olur mu acaba?

bir ara 6s e takmıştım gayet güzeldi

Dejiden bir kaç batarya kullandım. Ancak mah değeri fazla olanlar iyi gitmemişti. Tam değeri olandan baya iyi performans aldım.

oyuın oynayanlar için mah değeri yüksek olanlar gayet kullanışlı ben rovanın yüksek kpasiteli bataryasını aldım gün boyu şarjı gidiyor rahat rahat oyunumu oynayabiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,527
Üyeler
191,118
Son üye
Palneun
Geri