onaylı hesaba geçemiyor muyum yani iphone ileIphone daki nfc türkiyede kullanılamıyor diye biliyorum. Sadece apple pay vs için kullanılıyor.
ip11 de arka kameranın orası okuyorduBeyler kimliğin çipini okutun telefona diyor bir türlü beceremedim.
okuyor canım yaIphone daki nfc türkiyede kullanılamıyor diye biliyorum. Sadece apple pay vs için kullanılıyor.
alakası yok hocam bu arkadaş sürekli yanlış bilgi veriyor vakıfbank ta nfc istedi okuttum oldu direktonaylı hesaba geçemiyor muyum yani iphone ile
paparada okutamadım kral ben nasıl yaparım acabaalakası yok hocam bu arkadaş sürekli yanlış bilgi veriyor vakıfbank ta nfc istedi okuttum oldu direkt
Beyler kimliğin çipini okutun telefona diyor bir türlü beceremedim.
fotoğraf çeken yere mi kameraya mı gösteriyor kral. bide şey kimliğin arkasındaki çipi diminfc okuma ekranına geldikten sonra 25. saniyeden itibaren aynısını uygular mısın?
var güzel kardeşim var , var castın bibırım variPhone 7 de nfc yok. 8 ve üzerinde var.
arkadaşın dediği gibi ön kamerada olma ihtimali var mı?var güzel kardeşim var , var castın bibırım var