Neler Yeni

İphone mu Kamera Mı?

Yusuf1641

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf
Merhabalar işletmem için video içerikleri üretmek istiyorum.Şuan redmi note 8 pro mevcut fakat sosyal medyaya yükledigim videoların kalitesi kötü ve kameram iyi çekmiyor.Bu yüzden iphone 12-13-14-15 veya video kamerası mı almalıyım tavsiyeniz nedir?

şahin doğan

80+ Platinum
Kamera alsan bile Note 8 Pro'dan yüklemeye devam edersen kalite çok değişmeyecek sadece videonun kalitesi değişecek. Ne tür içeriğe bağlı olduğu ile alakalı olarak değişir.

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Merhabalar işletmem için video içerikleri üretmek istiyorum.Şuan redmi note 8 pro mevcut fakat sosyal medyaya yükledigim videoların kalitesi kötü ve kameram iyi çekmiyor.Bu yüzden iphone 12-13-14-15 veya video kamerası mı almalıyım tavsiyeniz nedir?
Görüntü kalitesi istiyorsan tabikide video kamerası alman lazım

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Instagram bu elma denen firma ile bir anlaşma vesaire yapmış galiba, bir tek onların telefonlarında görüntü kalitesi kabul edilebilir seviyede oluyor. Sonradan Samsung'a da geldi bu düzeltme. Yani demek istediğim, sosyal medyaya içerik yüklenen cihaz önemli bir tık bu kalitenin artması için de. Kamera alırsın ama kameranın çektiği o sağlam görüntüyü Instagram'a sağlıklı kayıpsız yükleyebilir misin orası muamma. Ancak her halükarda ben bir kamera alınmasından yanayım, bütçe varsa da S24 Ultra aynı işi kesinlikle görür.

Yusuf1641

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki yurtdısı iphone alıp videoarı ondan çeksem daha ucuza mal etmiş olmaz mıyım çünkü telefon ihtiyacım yok sadece sosyal medya için kullanacagım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,667
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom