Neler Yeni

iphone se 2022 kaç yıl güncelleme alcak

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,490
İsim
uwu
%88 üstü gönderiyorlarmış diyelim %90 gelirse kaç yıl pil değiştirmem
Yine kullanıma bağlı eğer günde bir kez doldurup 20 nin altına dusurmezseniz 2/3 yılı devirirsin babam ip13 kullanıyor adam 20 nin altına düşürmüyor sarzi ful yapıyor günde 1 kere doluyor 1/2 gün gidiyor alalı 6.5 ay oldu hala pil %100 de o telefonu ben kullanmış olsam büyük ihtimal 96 larda falan olurdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
Yine kullanıma bağlı eğer günde bir kez doldurup 20 nin altına dusurmezseniz 2/3 yılı devirirsin babam ip13 kullanıyor adam 20 nin altına düşürmüyor sarzi ful yapıyor günde 1 kere doluyor 1/2 gün gidiyor alalı 6.5 ay oldu hala pil %100 de o telefonu ben kullanmış olsam büyük ihtimal 96 larda falan olurdu
peki hocam şarjda oynamak sorun yaratırmı

Reindi

80+ Silver
hocam bende o fiyata takıldım ya 11 alıcam yada 12 ama 12 bütceyi aşıyor maalesef 11 128gb alabilirim peki beni kaç yıl götürür ve kaç yıl güncelleme alır
yenilenmiş alma aldırma ip8 aldım yenilenmiş başıma gelmeyen kalmadı batarya mı değişmedi ekran mı değişmedi touch ID mi değişmedi yine de olmadı telefon fabrika hariç biri ellediği zaman bitiyor o işi telefonun en son kırdım attım bende

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,490
İsim
uwu
hocam çok oyun oynamam ben güncellik açısından 2022 se alabilirim çünkü benim en büyük korkum uygulama desteği kalkması
Hocam ip11 alıp satması daha kolay bende eski Apple nin tasarımlarını seviyorum ama eskidi her efsane tasarım bir gün eskiyor.
Siz güncelleme açısından diyorsunuz ama kamera kalitesi olarak farkları çok bene ip11 al 1/2 sene sonra se4 güncellersin şahsen ben böyle düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yenilenmiş alma aldırma ip8 aldım yenilenmiş başıma gelmeyen kalmadı batarya mı değişmedi ekran mı değişmedi touch ID mi değişmedi yine de olmadı telefon fabrika hariç biri ellediği zaman bitiyor o işi telefonun en son kırdım attım bende
Aldığınız ip 8 hangi kalite yada kozmetik teydi?

Reindi

80+ Silver
Hocam ip11 alıp satması daha kolay bende eski Apple nin tasarımlarını seviyorum ama eskidi her efsane tasarım bir gün eskiyor.
Siz güncelleme açısından diyorsunuz ama kamera kalitesi olarak farkları çok bene ip11 al 1/2 sene sonra se4 güncellersin şahsen ben böyle düşünüyorum

Aldığınız ip 8 hangi kalite yada kozmetik teydi?
çok iyi easy cepten almıştım hiç faydasını göremedim

garantiden 1 senede her şeyi değişti ama yok yola girmedi bende inşatta demire geçirdim sinirlenipte gittim a23 aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
JACK
ben appledan yenilenmiş se 3 düşünüyom

Reindi

80+ Silver

garantiden 1 senede her şeyi değişti ama yok yola girmedi bende inşatta demire geçirdim sinirlenipte gittim a23 aldım
sessiz modda değilken ses kesilmeler mi kendi kendine kapanma mı neler neler geldi 6 ayda başıma ya kaç tane iş kaçırdım o telefon yüzüne

Top Bottom