Neler Yeni

Iphone SE ile 1660S sistem takas edilir mi ?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar selam, arkadaşım sistem toplayacak bu sebeple şuan kullandığı telefonu satıp üstüne para koyarak almak istiyor. Ancak hiç teklif gelmiyor ve gelen bir teklifte takas teklifi. Eğer satabilirse 9.5-10k ya sistem alacak. Şimdi bu sistem sizce alınır mı ? bana göre sistem fazla masraflı gibi. SSD yok, RAM 8GB, Anakart 320M, yani oldukça meşakatli gözüktü gözüme ve bende bu konuda uyardım. Ekran kartının 3 ay daha garantisi varmış. Sizin önerileriniz veya tavsiye ettiğiniz sistem varsa buyrun:

Arkadaşın sattığı telefon

Takas teklifi gelen sistem:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reindi

80+ Silver
Dostlar selam, arkadaşım sistem toplayacak bu sebeple şuan kullandığı telefonu satıp üstüne para koyarak almak istiyor. Ancak hiç teklif gelmiyor ve gelen bir teklifte takas teklifi. Eğer satabilirse 9.5-10k ya sistem alacak. Şimdi bu sistem sizce alınır mı ? bana göre sistem fazla masraflı gibi. SSD yok, RAM 8GB, Anakart 320M, yani oldukça meşakatli gözüktü gözüme ve bende bu konuda uyardım. Ekran kartının 3 ay daha garantisi varmış. Sizin önerileriniz veya tavsiye ettiğiniz sistem varsa buyrun:

sistem rezalet git apk android kur se 2020 ye öyle oyna

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Telefonu satıp üstüne para koyup daha güzellerini alırsın bence takas yerine.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Telefonu satıp üstüne para koyup daha güzellerini alırsın bence takas yerine.
Hocam arkadaşım için yapıyoruz, bende o şekilde dedim zaten. Ancak günlerdir teklif gelmeyince ve takas teklifi gelince bi anda atladı durdurmak amaçlı farklı görüşleri göstermek için bu konuyu açıp yorumları ona aktaracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem rezalet git apk android kur se 2020 ye öyle oyna

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hocam arkadaşım için yapıyoruz, bende o şekilde dedim zaten. Ancak günlerdir teklif gelmeyince ve takas teklifi gelince bi anda atladı durdurmak amaçlı farklı görüşleri göstermek için bu konuyu açıp yorumları ona aktaracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem saçma toplanmış bence yani mantıklı bir sistem değil.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Sistem saçma toplanmış bence yani mantıklı bir sistem değil.
Evet hocam bende o yüzden telefonun satılmasını bekleme taraftarıyım, eğer 2.el öneriniz varsa 9-10k civarında aktarabilirim. Tabii önce telefonun satılması gerek.

Bünyamina

80+ Platinum

üstüne 1k para alırsa okey bence
8 gb ram ve ssd alır

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler