Neler Yeni

iphone termal macun sürülürmü

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
arkadaşlar elimde samsung c8 vardı ve 32gb eski bir android telefon :D ablam iphone 7 kullanıyordu 11 aldı bana kaldı 7 ye geçtim bende yine 32 gb ama samsung a göre daha akıcı arayüz ama çok fazla ısınıyor şimdi ben bu telefonu 128gb yapmak isityorum bu işlem yapıldıktan sonra telefonu telefoncu kapatmadan önce termal macun sürsem arka kasaya temas eder mi? ve ısınma problemi azalmaz aslında neden azalmaz işlemcideki ısıyı direkt arka kasaya vermiş olucaz ama işlemci performansı açısından performans artışı yaşarmıyım değermi kullanıcağım macun thermal grizzli 12mk macun

Termal macundaki amaç direkt soğutmak yerine soğutucu blokla metal plaka arası ısı transferini gerçekleştirmek. Telefonda bu tarz bir sistem olmadığı için işe yaramaz.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macundaki amaç direkt soğutmak yerine soğutucu blokla metal plaka arası ısı transferini gerçekleştirmek. Telefonda bu tarz bir sistem olmadığı için işe yaramaz.
ama iphone 7 arka plaka metal yani pasif soğutucu gibi düşünürsek yinede işe yaramazmı ?

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
arkadaşlar elimde samsung c8 vardı ve 32gb eski bir android telefon :D ablam iphone 7 kullanıyordu 11 aldı bana kaldı 7 ye geçtim bende yine 32 gb ama samsung a göre daha akıcı arayüz ama çok fazla ısınıyor şimdi ben bu telefonu 128gb yapmak isityorum bu işlem yapıldıktan sonra telefonu telefoncu kapatmadan önce termal macun sürsem arka kasaya temas eder mi? ve ısınma problemi azalmaz aslında neden azalmaz işlemcideki ısıyı direkt arka kasaya vermiş olucaz ama işlemci performansı açısından performans artışı yaşarmıyım değermi kullanıcağım macun thermal grizzli 12mk macun
yarım saatte bir buzdolabına atın ben öyle yapıyordum aceleniz varsa buzluğada atabilirsiniz:LOL:

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
yarım saatte bir buzdolabına atın ben öyle yapıyordum aceleniz varsa buzluğada atabilirsiniz:LOL:
:D işlemcisi samsung c8 işlemcisine göre çok daha güçlü fakat samsung c8 kasa olarak daha büyük olduğu için ısı çok çabuk yayılıyordu ve gidiyordu iphone 7 çok küçük olduğu için ve işlemci güçlü olduğu için çok ısınıyor :D

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
denemedim :D ama düşünüyorum bugün pil değişimi yaptım kendim evde ve kapatmadan önce çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için açtığımda açar açmaz işlemcinin çok ısındığını fark ettim cidden bu bir sorun ve işlemci direk ekrana değiyor aklımda hem ün tarafa hemde arka tarafa termal macun sürme fikri var hem ısı daha hızlı yayılır hemde çok daha iyi bir sonuç verri sanırım bayramdan sonra kaliteli bir macun alıcam eğer bu tarz bir şey yapmış yada yakınçevres,inden biri yapan varsa bana bir fikir söylerse memnun olurum

Top Bottom