şahin doğan
80+ Platinum
hayır, xr ın kamerası xs ve xs max ile aynı üzerine smart HDR var. kısacası xr ın kamerası x in kamerasından daha iyi.x kamerasi daha iyi degil mi?
hayır, xr ın kamerası xs ve xs max ile aynı üzerine smart HDR var. kısacası xr ın kamerası x in kamerasından daha iyi.x kamerasi daha iyi degil mi?
peki batarya orijinal mi nasil anlarimhayır, xr ın kamerası xs ve xs max ile aynı üzerine smart HDR var. kısacası xr ın kamerası x in kamerasından daha iyi.
içi açılmadan anlayamazsın bataryanın faturasını iste.peki batarya orijinal mi nasil anlarim
XR'de de telefoto kamera yok, bunu kaçırmamak gerek.hayır, xr ın kamerası xs ve xs max ile aynı üzerine smart HDR var. kısacası xr ın kamerası x in kamerasından daha iyi.
ben hayatım boyunca telephoto kamerayı portre dışında düzgün amaçlar için kullanan görmedim x de sadece telephoto ile portre çekiliyor.XR'de de telefoto kamera yok, bunu kaçırmamak gerek.
olsun var mı varben hayatım boyunca telephoto kamerayı portre dışında düzgün amaçlar için kullanan görmedim x de sadece telephoto ile portre çekiliyor.
kullanmadıktan sonra olmasının bi anlamı yok :dolsun var mı var
sen kullanmıyon diye başkasının kullanmayacağı anlamına gelmiyo :dkullanmadıktan sonra olmasının bi anlamı yok :d
Orijinaliyle değiştiğini iddia ediyormuş, Apple servisleri telefonu teslim ederken serviste yapılan işlemlerin yazdığı bir döküman veriyor. Onu isteyin. Attım sattım kaybettim ehe xd falan derse muhtemelen sallıyordur.peki batarya orijinal mi nasil anlarim
yan sanayi pillerde yuzde olaeak pil sagligi yaziyor mu?Orijinaliyle değiştiğini iddia ediyormuş, Apple servisleri telefonu teslim ederken serviste yapılan işlemlerin yazdığı bir döküman veriyor. Onu isteyin. Attım sattım kaybettim ehe xd falan derse muhtemelen sallıyordur.
Genelde ne kadar kullanırsanız kullanın %100 yazıyor.yan sanayi pillerde yuzde olaeak pil sagligi yaziyor mu?