|
0
|
https://forum.donanimarsivi.com/javascript:void(0)
|
|
Hiç bir talepte bulunmadım, benden servise götürmemi istediler ama içinin açılmasını istemediğimden şu ara durdum hiç bir şey yapmıyorum. Bu foruma yazmak geldi aklıma o şekilde yazdım.Hocam sanırım ürün kusurlu. Direk iade talebinde bulundunuz mu?
Hiç bir talepte bulunmadım, benden servise götürmemi istediler ama içinin açılmasını istemediğimden şu ara durdum hiç bir şey yapmıyorum. Bu foruma yazmak geldi aklıma o şekilde yazdım.
Yetkili servise mi gitmem lazım? Yani şunu düşündüm bende: Servise gideyim telefona bakılsın, bende bir kusur yok daha sıfır gibi cihaz çünkü fabrikasyon hatasından iade alayım dedim ama hiçbir firma kârı uğruna böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.önce iade ya da değişim talebiyle gönderin. Eğer kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz
Yetkili servise mi gitmem lazım? Yani şunu düşündüm bende: Servise gideyim telefona bakılsın, bende bir kusur yok daha sıfır gibi cihaz çünkü fabrikasyon hatasından iade alayım dedim ama hiçbir firma kârı uğruna böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.
Değişim yapmıyorlar diyolarki ürün tamiri üründen daha pahalıya gelecekse değişim yapılır(çok saçma thh başvuracam bende)Yetkili servise mi gitmem lazım? Yani şunu düşündüm bende: Servise gideyim telefona bakılsın, bende bir kusur yok daha sıfır gibi cihaz çünkü fabrikasyon hatasından iade alayım dedim ama hiçbir firma kârı uğruna böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.
Peki öyle bir durumda fatura bedelince iade talep edilebiliyor mu acaba?Değişim yapmıyorlar diyolarki ürün tamiri üründen daha pahalıya gelecekse değişim yapılır(çok saçma thh başvuracam bende)
Ama yinede bi götü istersen
Hocam thh ye internet üzerinden başvurabilir miyim?telefonu nereden ve ne zaman aldınız?
Yapılmıyor galibaPeki öyle bir durumda fatura bedelince iade talep edilebiliyor mu acaba?
Hocam thh ye internet üzerinden başvurabilir miyim?
Teşekkürler hocamevet. Yanlış hatırlamıyorsam e devletten yapabilirsin