Neler Yeni

İphone XS Max vs Lenovo Legion

Project 3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Loorghost
Dostlarım merhaba. Telefondan oyun yayını yapıyorum ve yıllardır iphone kullanıyorum. Ancak kafama takılan bir konu var sizce İphone Xs Max mı almalıyım yoksa Lenovo Legion Phone Duel mi?
Her açıdan görüşe açığım özellikle kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
xs derdim ne kadar yayın yapacak olsan da gerek apple yazılımı gerek kamera ve stabil performasnından dolayı bana göre xs hem lenovo buyuk bir telefon bana gore kaba duruyor ama ben olsam İphone 11 alırdım tamam ekran pikseli düşük olabili ama sarjı ve performansı daha ıyı gıdıyor
XSMAX Pubg mobile da hdr 45 fps , iphone 11 hdr 60 fps. kamera performanslarına ıksınınde harıka . Ön kamera da 11 daha ıyı 4k 60 fps cekıyor .

oğuzbeyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
oğuzhan aslıyüce
Facebook
oguzbeyioyunotagi
xs derdim ne kadar yayın yapacak olsan da gerek apple yazılımı gerek kamera ve stabil performasnından dolayı bana göre xs hem lenovo buyuk bir telefon bana gore kaba duruyor ama ben olsam İphone 11 alırdım tamam ekran pikseli düşük olabili ama sarjı ve performansı daha ıyı gıdıyor
XSMAX PUBG mobile da hdr 45 fps , iphone 11 hdr 60 fps. kamera performanslarına ıksınınde harıka . Ön kamera da 11 daha ıyı 4k 60 fps cekıyor .
Hocam değerli fikirleriniz için teşekkür ederim ancak 2 telefon arasında kalmış durumdayım. 3. şıkkı sokarsam kafam bayağı karışır :) bayağı eleyerek 2 telefona indirgedim olayı bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz acaba ?

Project 3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Loorghost
Hocam değerli fikirleriniz için teşekkür ederim ancak 2 telefon arasında kalmış durumdayım. 3. şıkkı sokarsam kafam bayağı karışır :) bayağı eleyerek 2 telefona indirgedim olayı bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz acaba ?
xs max tercih ederdim ama siz yine de bir 11 düşünün yaa .D
Bir de hangi oyun yayını yapıyoprsunuz ?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Bu konularda pek bilgi sahibi olmadığım için açıklamalı olarak bir cevap veremeyeceğim ama ben olsam seçimimi kesinlikle iPhone'dan yana kullanırdım :)

oğuzbeyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
oğuzhan aslıyüce
Facebook
oguzbeyioyunotagi
xs max tercih ederdim ama siz yine de bir 11 düşünün yaa .D
Bir de hangi oyun yayını yapıyoprsunuz ?
Mobile Legends hocam :) 11 sizin için düşüneceğim yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konularda pek bilgi sahibi olmadığım için açıklamalı olarak bir cevap veremeyeceğim ama ben olsam seçimimi kesinlikle iPhone'dan yana kullanırdım :)
Değerli fikriniz için teşekkür ederim :)

Avian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Gizem
Snapdragon 865+ barındırdığı için Lenovo Legion çok daha güçlü bir işlemciye ve grafik işlemcisine sahip ancak İphone yazılımsal olarak önde. İos işletim sistemi için bütün uygulamalar/oyunlar özel olarak optimize edildiği için daha kötü bir işlemci olmasına rağmen İphone telefonlar daha optimize çalışır.
Bunu şöyle düşünebiliriz: Optimizasyonu kötü olan bir oyunu en iyi ekran kartında bile takılarak ya da düşük fps ile oynarsınız. Ancak optimizasyon iyi yapıldıysa daha düşük ekran kartıyla bile oyun açılabilir, oynanabilir hale gelir.

Öncesinde İphone kullandığınız için yine İphone tercih etmek sizin için daha mantıklı olacaktır.
Ancak hangisi daha performanslı noktasını soracak olursanız bir görselle açıklayabiliriz:

Lenovo tarafında yanlış işlemci karşılaştırmışız. Karşılaştırma şu şekilde olmalı: https://versus.com/tr/apple-a12-bionic-vs-qualcomm-snapdragon-865-plus

Ekler

• Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    329.4 KB · Hit: 34

oğuzbeyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
oğuzhan aslıyüce
Facebook
oguzbeyioyunotagi
Snapdragon 865+ barındırdığı için Lenovo Legion çok daha güçlü bir işlemciye ve grafik işlemcisine sahip ancak İphone yazılımsal olarak önde. İos işletim sistemi için bütün uygulamalar/oyunlar özel olarak optimize edildiği için daha kötü bir işlemci olmasına rağmen İphone telefonlar daha optimize çalışır.
Bunu şöyle düşünebiliriz: Optimizasyonu kötü olan bir oyunu en iyi ekran kartında bile takılarak ya da düşük fps ile oynarsınız. Ancak optimizasyon iyi yapıldıysa daha düşük ekran kartıyla bile oyun açılabilir, oynanabilir hale gelir.

Öncesinde İphone kullandığınız için yine İphone tercih etmek sizin için daha mantıklı olacaktır.
Ancak hangisi daha performanslı noktasını soracak olursanız bir görselle açıklayabiliriz:

Lenovo tarafında yanlış işlemci karşılaştırmışız. Karşılaştırma şu şekilde olmalı: https://versus.com/tr/apple-a12-bionic-vs-qualcomm-snapdragon-865-plus
Çok sağolun hocam vaktinizi ayırıp gayet açıklayıcı bilgileri benimle paylaştığınız için. Kafamda şekillenmeye başladı kararım yavaştan

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Şu an kullandığım cihazı (iphone) yaklaşık 4 yıl önce aldım ve hala gayet güzel performans veriyor ancak gerek grafik ayarları gerek ısınma problemi yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum ben de Xs Max'a bir tık daha yakınım ancak Lenovo kullanan arkadaşların fikrini de almak istiyorum bu konuda

Hangi açılardan hocam ayrıntılı yazar mısın rica etsem

Ekran+İşlemci+APK kolaylığı

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Lenovoyu pek bilmiyorum ama Xs MAx oyun oynarken şarjı hızlı biter ve ısınır buna eminim.

Dostlarım merhaba. Telefondan oyun yayını yapıyorum ve yıllardır iphone kullanıyorum. Ancak kafama takılan bir konu var sizce İphone Xs Max mı almalıyım yoksa Lenovo Legion Phone Duel mi?
Her açıdan görüşe açığım özellikle kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Bana göre iphone seç (ben her zaman iphoneciyim benim yorumumu çok takma istersen)

Top Bottom