T Teknowm3 80+ Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Olcay 3 Ekim 2022 #1 Iphone7den laptopa fotoğrafları atmaya çalışıyorum her attığımda hata alıyorum tekrar denediğimde bir hata oluştu çok zararlı hata hatası alıyorum Fotoğraflara telefonda erişebiliyorum.
Iphone7den laptopa fotoğrafları atmaya çalışıyorum her attığımda hata alıyorum tekrar denediğimde bir hata oluştu çok zararlı hata hatası alıyorum Fotoğraflara telefonda erişebiliyorum.
LORN 80+ Bronze Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 1,860 Dahası Reaksiyon skoru 647 Konum İstanbul İsim Enes Demirok 3 Ekim 2022 #2 Documents uygulamasıyla atmayı deneyebilirsin
T Teknowm3 80+ Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Olcay 3 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LORN yazmış: Documents uygulamasıyla atmayı deneyebilirsin Devamı için tıklayın... 6-7gb fotoyu nasıl atıcam ki oraya oradan oraya başka çözüm yolu yok mudur ki
LORN yazmış: Documents uygulamasıyla atmayı deneyebilirsin Devamı için tıklayın... 6-7gb fotoyu nasıl atıcam ki oraya oradan oraya başka çözüm yolu yok mudur ki