T The F. 80+ Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 46 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Deniz 17 Ocak 2023 #1 Samsung smart switch deneyerek yapıyorum fakat tam olarak çalışmıyor nasıl iphonedaki mesajları androide aktarabilirim telefonlar Iphone 7 GalaxyNote8
Samsung smart switch deneyerek yapıyorum fakat tam olarak çalışmıyor nasıl iphonedaki mesajları androide aktarabilirim telefonlar Iphone 7 GalaxyNote8
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 21,778 Dahası Reaksiyon skoru 14,173 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 17 Ocak 2023 #2 The F. yazmış: Samsung smart switch deneyerek yapıyorum fakat tam olarak çalışmıyor nasıl iphonedaki mesajları androide aktarabilirim telefonlar Iphone 7 GalaxyNote8 Devamı için tıklayın... Sohbetler iPhone’dan Android cihazlara nasıl taşınır | WhatsApp Yardım Merkezi faq.whatsapp.com
The F. yazmış: Samsung smart switch deneyerek yapıyorum fakat tam olarak çalışmıyor nasıl iphonedaki mesajları androide aktarabilirim telefonlar Iphone 7 GalaxyNote8 Devamı için tıklayın... Sohbetler iPhone’dan Android cihazlara nasıl taşınır | WhatsApp Yardım Merkezi faq.whatsapp.com