Yardım İphonedan samsunga gecme

Eray01982

80+
Reaksiyon skoru
9
16 pro kullanıyorum ve Samsung’a geçme düşüncem var neye geçitim 30 40 k bütçe satarsam üstüne altın vs alcam mantıksız geldi 16 proya bu kadar para vermek ve pili de memnun etmedi böyle güzel hızlı şarj ve pili 1 günü çıkaran telefon önerseniz ama çok pahalı olmucak

Son düzenleme:
16 pro kullanıyorum ve Samsung’a geçme düşüncem var neye geçitim 30 k bütçe satarsam üstüne altın vs alcam mantıksız geldi 16 proya bu kadar para vermek ve pili de memnun etmedi böyle güzel hızlı şarj ve pili 1 günü çıkaran telefon önerseniz ama çok pahalı olmucak
30k ya alacağınız telefondan 16 pro perfomansı beklemeyin. Honor 400 pro s24fe s24+ gibi telefonlara bakabilirisniz.

30k ya alacağınız telefondan 16 pro perfomansı beklemeyin. Honor 400 pro s24fe s24+ gibi telefonlara bakabilirisniz.
16 pro performansı s25 ile aynı kamerası kötü çekiyor bende ve ışık sızması var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35 40 kadar max çıkabilirim

16 pro performansı s25 ile aynı kamerası kötü çekiyor bende ve ışık sızması var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35 40 kadar max çıkabilirim
Yine dediğim telefonlar hocam. S24+ 40k s24fe 28k falan. Hangisini isterseniz hangi bütçe uyarsa o telefonlardan birini seçebilirsiniz.

Xioami de ne var böyle iyi olan 35 40 k
14/15t pro kaça düştü bilmiyorum o var ama yd server kayıtlı çok daha ucuza geliyor ama onu yaptırmak içinde tanıdık güvenilir biri lazım. Yazılım ve uzun ömür olarak samsung daha iyi olur hocam. Siz bir bakın o telefonlara beğendiğinizi alırsınız.

40ı geçemiyorsan en mantıklı honor 400 pro.

Geri