doqer 80+ Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Ahmet Döğer 4 Eylül 2021 #1 Arkadaslar kamera açmak istiyorum fakat iphone 6 dan pcme kamerayı aktarmak istiyorum uygulama önerir misiniz?
Arkadaslar kamera açmak istiyorum fakat iphone 6 dan pcme kamerayı aktarmak istiyorum uygulama önerir misiniz?
ScroysT 80+ Bronze Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 714 Dahası Reaksiyon skoru 267 İsim Adnan Karakoç 4 Eylül 2021 #2 iv cam gayet güzel 1 ay da harika bir kalite veriyor sonra kaliteyi kısıyor ama yine de bi kamera hizmeti sunuyor aynı zamanda kamerayla mic de geliyor Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Eylül 2021 Hem wifi hem de kablolu geçikmesiz kamera hizmeti sunuyorlar; iVCam - Use mobile phone as a PC webcam | E2ESOFT iVCam transforms your Mobile Phone / Pad into a webcam for Windows PC. www.e2esoft.com Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Eylül 2021 Yardımcı olduysam En iyi cevap seçersen sevinirim Son düzenleme: 4 Eylül 2021
iv cam gayet güzel 1 ay da harika bir kalite veriyor sonra kaliteyi kısıyor ama yine de bi kamera hizmeti sunuyor aynı zamanda kamerayla mic de geliyor Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Eylül 2021 Hem wifi hem de kablolu geçikmesiz kamera hizmeti sunuyorlar; iVCam - Use mobile phone as a PC webcam | E2ESOFT iVCam transforms your Mobile Phone / Pad into a webcam for Windows PC. www.e2esoft.com Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Eylül 2021 Yardımcı olduysam En iyi cevap seçersen sevinirim