ilk telefonum olucak sadece sınıf grubu vesaire işteOlmadı verilerini PC'ye atarsın.
Yani yeter
yalnız ben hiç oyun oynamıcam en kötü satarımBen çok fotoğraf çekilmeyi sevmem, telefonumda o kadar fazla oyun da olduğu söylenemez.
Ancak 64 GB'lık telefonumun hafızası yavaştan dolmaya başladı. Bence 32 GB sana yetersiz gelebilir.
IOS almak şart değilse Iphone 7 Plus 32 GB fiyatına çok güzel 128 GB telefonlar var, onları düşünebilirsin.
O zaman alabilirsin. Ancak bence Iphone 7 Plus gibi bir telefona o kadar para verilmemeli. 4 yıl önce çıkmış eski bir telefon.yalnız ben hiç oyun oynamıcam en kötü satarım
ben kullanıyorum oyun oynuyosan yetmeziphone 7 plus alıcam lise öğrencisiyim 32 gb lık almayı planlıyorum sizce yetermi oyun vesaire foto fln çekinmeyi çok sevmem kullanan varsa yardım edebilir mi
öyle diyosun ama o dediğin telefonlar 2 sene sonra kasmaya bozulmaya başlıcak ben hala taş gibi kullanmaya devam edicemO zaman alabilirsin. Ancak bence Iphone 7 Plus gibi bir telefona o kadar para verilmemeli. 4 yıl önce çıkmış eski bir telefon.
O fiyatlara daha bu sene çıkmış 8 GB ramlı ve 128 GB depolama alanına sahip bir telefon alınabilir.
Batarya olsun, şarj etme hızı olsun, kamera olsun çok daha iyi bir telefon olan Samsung Galaxy S10 Lite'ı önerebilirim.
Apple iPhone 7 Plus (32 GB) - Samsung Galaxy S10 Lite Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone 7 Plus (32 GB) - Samsung Galaxy S10 Lite özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bence artık Android üzerindeki ön yargılar silinmeli. Eskiden bir süre sonra yavaşlıyordu ancak teknoloji ilerledi.ben kullanıyorum oyun oynuyosan yetmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle diyosun ama o dediğin telefonlar 2 sene sonra kasmaya bozulmaya başlıcak ben hala taş gibi kullanmaya devam edicem