Neler Yeni

Çözüldü✓ İpod Classic'i̇me Müzi̇k Atamiyorum Yardim

Rzgar1__6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rüzgar
Merhaba dün bit pazarından çalışan bir ipod classic aldım 80 gb ve görece temiz ses geliyor içindeki oyunlarla birlikte bişeyler duyabildim sorun bu değil sorun içine mp3 atma kısmında bilgisayarım eski bunu kabul ediyorum hata çağ dışı (128 mb vram:) uygulamayı açınca ve ıpodu bağlayınca uygulama tamamen duruyor çalışmayı durdurdu diyor ne kadar beklesemde gitmiyor ipodu çıkarınca düzeliyor ne yapmalıyım bilgisayardanmı kaynaklı yoksa başka bir çözüm varmı?

Rzgar1__6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözümü öğrendim olay ipodun hddsi ölmüş bunu nasıl öğrenebilirsiniz ipodunuzun orta ve menu tuşlarına aynanda basın ve resetleyin appel logosu gelince orta ve saat 9 yönündeki tuşuna basılı tutun önünüze bir menu gelcek ordan menüye basarak Manuel olarak ilerleyin sonra OI yazan yere gelin ve tıklayın (haraket etmek için ileri geri tuşlarına basın) orda en alta harddriver yeri olucak ona tıklayın ve gelen ekrandaki harddrıversmtart gibi bişey olucak ona tıklayın biraz bekleyin ve önünüze bir dünya sayı flan gelicek bir değil ikici sayı eğer 100 den büyükse(150 ye kadar bağzen dayanabilir) geçmiş olsun hdd niz ölü değiştirilmesi şart işi bilen birine yaptırmanızı tavsiye ederim yurt dışından hdd getirtmek yeni yasadan önce mantıklıydı ama artık ne yazıki değil çünkü artık vergi hdd den daha pahalı bir durumda neyse kendinize iyi bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,007,898
Üyeler
159,691
Son üye
yupıs