Ips panellerde sıklıkla rastlanan bir problem.(bi nevi ucuz oldukları için de olabilir.). Siyah ekranda çok belirgin olur.IPS monitör aldım LG 27GN650F IPS modeller de ışık sizmasi oluyormuş bu ne kadar geçerli ?
Üst model IPS modeller de de var mı ?Ips panellerde sıklıkla rastlanan bir problem.(bi nevi ucuz oldukları için de olabilir.). Siyah ekranda çok belirgin olur.
Sizi çok fazla etkileyeceğini düşünmem.
Değişik hakkı var ama bu sefer yine olmayacağı hatta ölü piksel çıkıp çıkmayacağı meçhul. Benim tavsiyem ölü piksel yok ve arkadan gelip sizi rahatsız etmiyorsa degistirmemeniz.Çıkarsa değişim hakkı var mi?
o kenarlarda flaşh patlatır gibi ışıklar sızıyor çok kötü benim 3 defa monitor değiştirmeme sebep oldu en sonunda vatan para iadesi yaptı genelde ucuza kaçmaktan oluyor ben tecrübe ettimIPS monitör aldım LG 27GN650F IPS modeller de ışık sizmasi oluyormuş bu ne kadar geçerli ?
Alır almaz 14 gün zaten yasal hakkın var. Ama yeni alacağın monitör de olma ihtimali de var. Uğraşmak istiyorsan değiştirebilirsinÇıkarsa değişim hakkı var mi?
Deneyeceğim umarım gelmez VA panel de böyle sorunlar var mı ?Değişik hakkı var ama bu sefer yine olmayacağı hatta ölü piksel çıkıp çıkmayacağı meçhul. Benim tavsiyem ölü piksel yok ve arkadan gelip sizi rahatsız etmiyorsa degistirmemeniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genel bir sorun yani.
Fazla etkilemiyor sa gerek yokDeneyeceğim umarım gelmez VA panel de böyle sorunlar var mı ?
Uğraşmak istemiyorum yeni aldım aylar sonra diğer olan işte Asus VG24vq modeliydi
Deneyeceğim umarım gelmez VA panel de böyle sorunlar var mı ?
Uğraşmak istemiyorum yeni aldım aylar sonra diğer olan işte Asus VG24vq modeliydi