Neler Yeni

İps monitörde sararma

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Merhabalar. Bende acer vg272x monitor var ips panel. Daha 3-4 aydir bende bugün fark ettim ki diğer renkler gayet iyi ama beyaz renkte sararma var. Yani siyah renkte ışık sızması bile görmüyorum ama beyaz renkte ekranın sol üst kısmında bir sararma var nedir bu? Ne kadar anormal?

ConquerorXIV

80+ Gold
görüntü koy bi bakalım

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Sadece sol üst kısımda varsa ve rahatsız ediyorsa garantiye gönder. Bütün beyazlar sarımsı şeklinde görünüyorsa panelle ilgili. Bazı modellerde oluyor eski kullandığım monitörde öyleydi.

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüntü koy bi bakalım
Açıkçası fotoğraf çekmeye çalışınca çok görünmüyor. Ama yarın akşam bi denerim tekrar çekmeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece sol üst kısımda varsa ve rahatsız ediyorsa garantiye gönder. Bütün beyazlar sarımsı şeklinde görünüyorsa panelle ilgili. Bazı modellerde oluyor eski kullandığım monitörde öyleydi.
Yani normal oyun ve filmde falan hiç fark etmemiştim bugün tamamen random bi sebeple ölü piksel testi yaparken son renk olan beyaza gelince fark ettim sadece sol üstte var Monitörün 1/6sını falan kaplayacak şekilde

OrkunJJ

80+ Silver
Açıkçası fotoğraf çekmeye çalışınca çok görünmüyor. Ama yarın akşam bi denerim tekrar çekmeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani normal oyun ve filmde falan hiç fark etmemiştim bugün tamamen random bi sebeple ölü piksel testi yaparken son renk olan beyaza gelince fark ettim sadece sol üstte var Monitörün 1/6sını falan kaplayacak şekilde
Nvidia denetim masasından ya da monitörün ayarlarından parlaklığı biraz arttırmayı dene belki sarılık yok olur.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
ismail
gece modunu açmışsındır

Top Bottom