Neler Yeni

ips panele geçtim pişmanım

batuu123

80+ Bronze
2-3 yıldır 1080p va panel kullanıyordum şimdi asus 2k ips panele geçtim renkler çok değişik ve çok aydınlık göz yoruyor yani renk tonları da çok canlı gibi anlamadım neden böyle ne yapmam lazım ve çok sarı tonu var beyazlarda falan

Livaković

80+ Silver
2-3 yıldır 1080p va panel kullanıyordum şimdi asus 2k ips panele geçtim renkler çok değişik ve çok aydınlık göz yoruyor yani renk tonları da çok canlı gibi anlamadım neden böyle ne yapmam lazım ve çok sarı tonu var beyazlarda falan
İnternetten aldıysan iade et mağazadan aldıysan sat.

JANEH

80+ Bronze
SRGB moduna al parlaklık ayarını ayarla imkansız böyle bir olay

batuu123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tüm paketini falan açtım poşetlerini basbaya kurdum yani yine de iade alırlar mı vatandan almıştım kablo bağlarını bile çözdüm

Livaković

80+ Silver
tüm paketini falan açtım poşetlerini basbaya kurdum yani yine de iade alırlar mı vatandan almıştım kablo bağlarını bile çözdüm
İnternetten aldıysan iade edebilirsin ama vatan eski vatan değil 0 diye ikinci el satan bir firma iadede en problemli firmalardandır

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Normaldir. Birkaç gün alışman zaman alır. Uzun süredir alışmıştır gözlerin. Doğru ayarları bulup o şekilde kullanmaya devam et. Gözlerin alışır birkaç güne.

batuu123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada sizce asus alarak hata mı etmişim
bu ikisinden birini alacaktım asus aldım diğerini alsam da farklı sonuç almazdım herhalde o da ips sonuçta değil mi

Top Bottom