Neler Yeni

IPS Panellerde Bunun Olması Normal Mi?

bepide

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bepide
Twisted Minds 4k 144hz monitor aldım. 28 inç.

Ekranda Böyle küçüçük not defteri gibi uzanan çizgiler var. pixeller gözüküyor yani yakınlaştığınızda bu ips panellere özel bir özellik mi yoksa

ayrı bi VA monitorum var 32 inç 4K 60HZ onda böyle bir şey farketmedim fakat kalite farkı Ve pixel sayısı olarak IPS Yine öndeydi.

IPS Lere özel bir özellik mi bu acaba ? onu merak ettim çünkü kargoya vericem iade edicem eğer bir sorun varsa.

Dediğim gibi ekran da not defteri gibi düşünün. ama küçücük tabi. uzaktan bakınca hissedilmior genelde beyaz yerlerde görülüyor. pixeller görünüyor yani. VA Monitorde yakınlaşsam bile pixeller çok fazla gözükmüyor.

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
Hocam Fotoğraf atma şansınız var mı?

bepide

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bepide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Fotoğraf atma şansınız var mı?
kamerayla çekince görülmüor şimdi çektim yine farkedilmio küçük bir şey ama tüm ekranda var. anca gözle görülür sanırsam ayrıca monitorün ölü piksel testi de yapıldı hiç bir sorun yok. sadece kaplama gibi ekranda küçücük cizgiler. Display port 1.4 kablosu kullanıyorum bu arada. monitorün kendi verdiği kablo hdmi 2.1 kablosu ile bile aynı çizgiler mevcut

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
kamerayla çekince görülmüor şimdi çektim yine farkedilmio küçük bir şey ama tüm ekranda var. anca gözle görülür sanırsam ayrıca monitorün ölü piksel testi de yapıldı hiç bir sorun yok. sadece kaplama gibi ekranda küçücük cizgiler. Display port 1.4 kablosu kullanıyorum bu arada. monitorün kendi verdiği kablo hdmi 2.1 kablosu ile bile aynı çizgiler mevcut
Hocam büyük bir ihtimalle panelde bir sorun var. Kabloların birinde bile farklı bir sonuç alamadıysan monitörde bir sorun olabilir. Garantiye gönder derim. Ayrıca Twisted adlı monitör markasını ilk kez duydum. Keşke daha bilinir bir marka alsaydınız.

Top Bottom