Neler Yeni

İrfan Can Kahveci Transferi

goal

80+
Herkese selam,

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Hayırlı olsun!

İrfan Can'ın futboluna, tekniğine, oyun zekasına lafım yok fakat maliyetine bakmak önemli.

(💥) Fenerbahçe muhabirlerinden Yağız Sabuncuoğlu, İrfan Can'ın bedelini 7M€+Tolga Ciğerci+Deniz Türüç olarak açıkladı.

(✍) Herkes şu anda bu transfere gereksiz diyebilir, pahalı diyebilir fakat bir şeyi unutmamak lazım ki; sene sonu Ozan Tufan gidecektir, Sosa gönderilir, Mert Hakan'ın performansı ortada.

(🗣) Ee o zaman sene sonu alınsaydı?

Sene sonuna kadar Galatasaray transferi bitirebilirdi, araya girip bu transferi yapmak önemli.

(İrfan Can,Mert Hakan, Gustavo, Ozan Tufan, Pelkas, Mesut Özil) Bu orta sahayı yönetmek zor olacak, Erol Hoca'ya başarılar.

(Özet) İrfan Can Kahveci, maliyet ve kadro derinliği gibi problemlere rağmen çok iyi bir transferdir. Galatasaray'ın ben fiyat yükseltip bıraktığını değil istediğini (Fatih Hoca'nın istediğini) düşünüyorum.

Tarafsız bir şekilde bir transferi değerlendirmeye çalıştım, hiç bir takıma veya oyuncuya art niyetim yoktur.

Sevgiler, saygılar...

Techno08

80+ Gold
Mesut Özil ile iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: goal

goal

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesut Özil ile iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum.
Mesut ile Pelkas mı oynayacak? İrfan mı oynayacak? Ozan mı oynayacak? Gustavo mu oynayacak? Çok merak ediyorum ama Fenerbahçe müthiş bir kadro kurdu, tebrik etmek lazım.

Techno08

80+ Gold
Mesut ile Pelkas mı oynayacak? İrfan mı oynayacak? Ozan mı oynayacak? Gustavo mu oynayacak? Çok merak ediyorum ama Fenerbahçe müthiş bir kadro kurdu, tebrik etmek lazım.

Acun Ilıcalı ve ali koçun yoğun çabaları filiz verdi hocam. Valla bende merak ediyorum. Beşiktaş'ta iyi gidiyor aslında.

• Beğen

Dambıldor

80+ Silver
Valla güzel oldu sene sonuda ozanın parasıyla adam akilli Bi forvet alsa fener tadından yenmez

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Asıl önrmli olan santrafordu. İrfan Can santrafor oynayacaksa ben okeyim. Güzel oyuncu hayırlı olsun fakat bu sene attığımız goller duran toplar, kafa topları geçen sene bu gollerin %40 ını Vedat Muriqi kimse yokken atmıştı. Fenerbahçe'ye ayak basan santrafor lazımdı.

• Beğen

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Her sezon başı olduğu gibi ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 🤭

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Acun Ilıcalı ve ali koçun yoğun çabaları filiz verdi hocam. Valla bende merak ediyorum. Beşiktaş'ta iyi gidiyor aslında.
kankam en sevindiğim şey gs nin şampiyonluk yarışında sayılmaması mayısa kadar hep olur mayıs ayları fenerin gözyaşları :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,203
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom